Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Некада нисам имао ни снаге ни воље": Бојан из Лексингтон бенда кроз сузе описао борбу кроз живот

Певач у емисији отворио душу

1651469922_bojan.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Бојан Васковић, фронтмен групе Леxингтон, гостујући у једној емисији испричао је своју животну причу која је потресла многе. Иако је сада фронтмен једног од најпопуларнијих бендова и има предивну породицу, живот певача није био нимало лак.

Прочитајте још: Милица Павловић одговорила на питање које је многе занимало: "Наравно да постоји неко ко ме финансира, али разочараћу вас"

Бојан се на самом почетку исповести дотакао каријере, која је сада на завидном нивоу:

- Некако сам навикао да у животу гелдам напред и све те боли као да их није ни било. Памтим лепе тренутке и гледам напред, тако је најздравије. Никад нисам желео да одустанем од музике, ниједне секунде! Песма може да каже једну поруку, уметничка слобода је ту, али не подноси сваки тререт и бол на исти начин. Кад човек научи да се бори на време кроз живот, онда му и те неке боли лакше падну. Све је из главе - почео је исповет певач у "Премијери Викенд специјал" и наставио:

- Кажу да су за мушкарце ове 40. године најбоље, ја мислим да ми је свака била добра. Живот ме учи сваки дан, али оно што је најважније јесте то да идем дигунуте главе, да устанем кад паднем, али то је широка тема. Родио сам се 83. године, од своје неке пете године живота, односно откако памтим себе, пентрао сам се на столицу и певао хитове који су тада били актуелни. То су биле неке најплодносније године за музуку - рекао је Бојан, а онда се дотакао тешког периода и рата када је заједно са својом породицом морао да напусти Сарајево:

- До рата је било супер, па онда се десио рат, али смо и те године током рата прегурали. Детињство, радост, дружење... Променио сам много градова, али стекао сам и много пријатеља, то је био неки мој крст који сам морао да носим, али имао сам лепо детињство. Један период сам био раздвојен од родитеља, то ми је можда највише недостајло, али ми ништа материјално није мањкало, иако нисмо било превише имућни. Због ратних околности нисмо били заједно, али то није дуго трајало. Имам старију сестру, пет година је старија од мене, увек смо се слагали одлично - рекао је Бојан и наставио:

Почитајте још: Од бебиситера до пекара: Ево чиме су се познати бавили у младости, а занимање ЛЕПЕ БРЕНЕ ће вас посебно ИЗНЕНАДИТИ

- Почео сам Основну школу у Сарајеву, а затим од 5. до 8. разреда сам завршио у Београду. Морали смо да се селимо, рат не бира време и место. То су неке ствари које те ојачио, човек се научи да се бори. Имали смо све у животу, дошао је рат и однео све, и онда хајмо све из почетка. То је најтеже пало родитељима. Тада сам имао непуних 9-10 година, то је једно исткуство које човек доживи не својом жељом, није било лагано, али трудим се да гледам напред и некако сам то већ научио. Некада нисам имао ни снаге ни воље, година, искутства за то, али сад се већ ретко враћам на то - закључује Бојан у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas