Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Milica Pavlović odgovorila na pitanje koje je mnoge zanimalo: "Naravno da postoji neko ko me finansira, ali razočaraću vas"

Milica Pavlović objavila je petnaest novih pesama

1651428211_milica_pavlovic_12042022_0033.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Milica Pavlović izdala je novi album "Posesivna" pre dve nedelje. Nedugo zatim jedna po jedna pesma našla je svoje mesto među slušaocima i u samom trendingu.

Veliki projekat poput njenog albuma zahteva mnogo, a Milica je sa ponosnom objasnila kako je sve uspela da uradi:

- Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, ajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati - to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim - rekla je jasno Milica za Grand.

Pročitajte još: Ovih 5 slavnih GLUMACA su zbog uloga smršali i do 25 kilograma (FOTO)

Pevačica je istakla da joj pevanja, iako je najveća ljubav, nije i jedini posao:

- Pored toga što se bavim pevanjem, to je moja najveća ljubav na svetu ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. LJubomorne duše nervira moj rad, verovatno zati što ih podseća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore - rekla je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas