Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМА ПРАВО ТО ДА РАДИ": Лечић тужио Анђелу Јовановић јер је одбила да глуми с њим - "Не желим да будем у истом кадру с тим човеком"

Глумица Анђела Јовановић одбила је да игра у серији са колегом Браниславом Лечићем, а он је на то реаговао тужбом

1709623676_Foto-Ataimages.rs-Lecic-i-Andjela.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Бранислав Лечић тужио је своју млађу колегиницу Анђелу Јовановић, јер је одбила да са њим глуми у истој сцени у серији "Радио Милева".

Лечић је млађу колегиницу тужио за "повреду части и угледа", а прво, припремно рочиште је, према наводима медија, заказано је за среду, 6. март. Подсетимо, Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији "Радио Милева", док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Ћерка прослављеног српског глумца Драгана Гагија Јовановића је потврдила да је Лечић поднео тужбу против ње за повреду части и угледа.

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији 'Радио Милева'. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - рекла је Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима "непријатног искуства из прошлости.

Убрзо се огласио и Бранислав Лечић:

- Тужили су је моји адвокати зато што је то питање ускраћивања права на рад, то апсолутно нема нико право да ради и то је законски прекршај. Детаље око тужбе не знам, то адвокати ради, али она је учинила нешто што је ван закона. Она нема право да неком ускраћује право на рад. Дан пред снимање ми је јављено да се неће снимати серија, а то се све десило њеном реакцијом. Адвокати ми кажу да то није дозвољено и да су због тога реаговали и да ће у буће реаговати на сваку врсту таквог понашања - рекао је Бранислав.

(Информер, Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas