· · Коментари: 0
ПЕВАЧИ У КРИЗИ

Немања Стевановић ОШТРО о колегама: "Аца Лукас нема хитова" (ФОТО)

Певач Немања Стевановић поделио свој став на тему домаће музичке сцене.

1642615465________________0203.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Некадашњи учесник "Звезда Гранда", Немања Стевановић гостовао је после дужег времена у једној емисији и изненадио све својим ставом. Наиме, он је рекао да је Лукас пукао с последњим албумом, те да уопште више нема хитове као пре.

Прочитајте још: Дара Бубамара постала ХИТ на Интернету! Фотографијом потпуно ЗБУНИЛА фанове (ФОТО)

- Дарко Лазић је успео после неколико година. Слоба Васић је имао песму "Анонимна" и то је то. Тешко је да убодеш и следећу песму да буде хит и да буде снажна. Некоме се посрећи. И са албумима је много тешко - започео је Немања излагање у "Гранд магазину", преноси "Република", а онда додао:

- Многи су јаки певачи избацили албуме у задње време, па не чујем да се те песме негде врте. Ево, Аца Лукас, нема хитова, као што је имао пре, а има их колико хоћеш одраније. Аутори имају озбиљну кризу, певачи имају кризу. Не знају где ће и шта ће. Све се измешало. Има много певача, сваки други дан излази нека нова песма. Ја сам био у "Звездама Гранда" пре 16 година. Ова данашња омладина да ли уопште и зна ко сам ја?! Зна, али не у оној мери као када смо били на "Грандовој" сцени.

 БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.