Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМОЈ ТАКО ДА РАЗГОВАРАШ СА МНОМ" Откривено шта је глумица рекла док је ВИКАЛА НА РАДНИЦУ ОБЕЗБЕЂЕЊА

Певачица и глумица Кели Роуланд снимљена је током свађе са радницом обезбеђења, док је у уторак шетала црвеним тепихом на Филмском фестивалу у Кану. Вербални сукоб с чланицом обезбеђења започео је док се пењала степеницама, кад је Кели одједном љутито уперила прст у жену и опоменула је, на шта јој је радница обезбеђења нешто одговорила.

1716456695_3889783_keli-rouland-profimedia0875662571_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Обожаватеље је занимало шта је било изречено током напетог сукоба, стога је читачица с усана Жаки Прес открила ток разговора за Даилy Маил.

Тврди да је интеракција започела кад јој је радница обезбеђења стала на хаљину, на шта јој је Кели одговорила: "У реду је". Међутим, чланица обезбеђења је онда рекла још нешто, што је изазвало велику промену расположења код Кели, која ју је упозорила да не разговара тако с њом.

Док су ходале степеницама, неколико пута је поновила: "Немој тако да разговараш са мном", а затим се на највишој степеници окренула и викнула да још увек не може тако да разговара с њом.

- Ниси ми ти мама - викала је.

Извори блиски певачици открили су да је до свађе дошло јер су чланови обезбеђења били агресивни.

- Особе којима је посао помагање звездама у шетњи црвеним тепихом биле су агресивне и Кели је то покушала да игнорише. Прекипело јој је кад је стигла до задње жене, која је била безобразна и пожуривала ју је док је поздрављала обожаватеље и позирала папарацима да је сликају - рекли су за Даилy Маил, додајући да певачицу није брига хоће ли испасти дива јер се залаже за себе и поставља јасне границе.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas