Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ: Шта ради Меган Маркл док краљевска породица пролази кроз тежак период?

Меган Маркл је поново изненадила јавност својим понашањем

1710495735_ea25fc23ec1374917aa465a93b5c44c4b00a6346.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл одабрала је баш ово, помало тешко време за британску краљевску породицу да лансира свој нови бренд.

Након што је демантовала да је рекла да се њој не би десило исто што и Кејт, у смислу тога да је Кејт Мидлтон признала да је обрађивала фотографију своје деце и себе, шушка се да Меган покушава да се помири с њом.

Ипак, она је изабрала да лансира свој бренд управо у моменту када се у Лондону одржава додела награда принцезе Дајане Диана Легацy Аwардс.

Медији су пренели да ће се њен супруг, принц Хари, огласити тек када принц Вилијам, који ће одржати говор, напусти доделу награда, а у том тренутку заживео је и нови Меганин бренд, другачији од свега што је радила до сад.

Наиме, Меганин нови веб-сајт и Инстаграм носе мало необично име, потпуно невезано за њене титуле и каријеру до сада: Америцан Ривиера Орцхард (Воћњак америчке ривијере).

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм

На њеном Инстаграму може се видети Меган како бере цвеће и кува у својој луксузној кухињи.

Чини се да је Меганин бренд својеврсни омаж Санта Барбари, где живи с Харијем и њихово двоје деце, а Санта Барбара позната је преко сто година као америчка ривијера, због климе, предела, вина и културе, наводи се.

Меганин соло Инстаграм налог угашен је пре него што се удала за Харија 2018. године, а њен нови налог у овом моменту има 200 хиљада пратилаца. Како се наводи, базираће се на лајфстајлу и кувању. Такође се наводи да ће Меган правити и продавати производе попут џема.

У опису профила наведена је њена краљевска титула: Меган, војвоткиња од Сасекса.

Ипак, на друштвеној мрежи Икс нису одушевљени и неки корисници наводе да је бирала ужасно име за бренд.

- Шта је ово? Хотел, марка вина, ресторан, блог, модна марка? Врло збуњујуће име - Меганина неспособност да назове ствари се наставља, овог пута са Воћњаком америчке ривијере, што је ужасно име - навео је налог назван Тхе Роyал Неwс Нетwорк.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas