Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неочекивана посета Пољској: Принц Вилијам прво обишао војне знаменитости, а затим вечерао у ГЕЈ-РЕСТОРАНУ и поручио јело од 7,5 ФУНТИ! (ФОТО)

Принц је резервисао сто под именом Дејзи

1679652961_profimedia-0764711573-Princ-Vilijam-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Принц Вилијам је синоћ изненадио све посетиоце у једном варшавском ЛГБТ ресторану, када се са својом пратњом сместио за сто и поручио вечеру. Слике из бистроа у Варшави, приказују принца од Велса како седи, са групом особља Кенсингтонске палате, док гледа у Мени и наручује храну.

ДаилyМаил наводи, да се принц определио за сендвич са цепканом свињетином од 7,50 фунти и помфрит, током изненадне посете Пољској.

Слике је поделио један мештанин, који није могао да поверује ко седи за суседним столом. Он је уз фотографије написао:

'' Варшава може да изненади! Вечерао сам данас са принцом''.

 

Извор за Маил Онлине рекао је да је Вилијам (40) пожелео да се придружи особљу палате на вечери, у локалном ресторану.

''Тим из Кенсингтонске палате резервисао је место у локаном ресторану, у близини места где су радили, а принц је одлучио да им се придружи. Питао их је који су им планови и питао их је да им се придружи. Била је то сјајна ноћ'', извор наводи.

Бистро у коме су вечерали, промовише се као ''ваш геј простор за обедовање'', док је њихов лого направљен од боја дуге, које су симбол ЛГБТ заједнице. Власник места је рекао да је резервација направљена на име Дејзи и да су тражили сто за 12 људи, те да није имао идеју ко ће се заправо појавити.

''Нисмо имали појма ко ће доћи. Имали смо резервисан сто за прославу рођендана на име Дејзи, а онда се појавио телохранитељ, и рекао да то неће бити Дејзин рођендан, а онда је принц ушао'', изјавио је власник Павел Засим.

Током изненадне посете Пољској, Вилијам је положио венац у име своје покојне баке, краљице Елизабете на споменик посвећен пољским војницима.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas