Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОЧЕКИВАНИ ОБРТ: Марго Роби се огласиле после вести да је за ОСКАРА номинован КЕН, а не она

Марго Роби је јасно изнела свој став о овогодишњој номинацији за Оскара

1706877971_1701269274_3f3e0f3776e3a866a57416e6ca6a6da2a00b931b--1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прелепа аустралијска глумица Марго Роби, доживела је управо оно о чему се говори у хит филму из 2023. "Барби", када је уместо ње, номинован мушкарац, Рајан Гослинг, за споредну улогу у филму. Ово остварење је добило чак осам номинација, али оно што је све оставило у шоку је да је Америчка филмска академија прескочила Марго Роби за главну улогу, као и редитељку Грету Гервиг.

"Барби" је између осталог, добио номинације за следеће категорије: за најбољи филм, Рајан Гослин за најбољу мушку споредну улогу, Америка Ферера за најбољу женску споредну улогу, за сценарио, дизајн костима и дизајн продукције.

Након што су објављене номинације, многи фанови били су љути зато што Марго није номинована у категорији за најбољу глумицу због улоге, а Грета Гервинг за најбољу режију. Сада је Марго, која је продуцирала и имала главну улогу у филму, говорила о томе. "Нема разлога да будеш тужан кад знаш да си овако благословен", рекла је прелепа глумица на САГ пројекцији "Барбие", пише Деадлине.

Сматра да је Грета требала да буде номинована

"Очигледно мислим да би Грета требала бити номинована за редитељку, јер оно што је она направила је ствар која се догађа једном у каријери, једном у животу, стварно је тако. Али била је невероватна година за све филмове", рекла је Роби. Упркос изостављеним номинацијама, Марго каже, да је екстатично што филм има пуно номинација. 

96. додела Оскара одржаће се 10. марта. Америчка филмска академија објавила је имена номинованих глумаца и остварења у протеклој години за престижну награду Оскар.

У трци за најбољег глумца нашли су се: Бредли Купер, Килијан Марфи, Колман Доминго, Пол Ђијамати и Џефри Рајт, док се за Оскара за најбољу глумицу такмиче: Анет Бенинг, Ема Стоун, Кери Малиган, Лили Гледстоун и Сандра Хулер.

Оскар у категорији најбољи споредни глумац припашће некоме од њих: Стерлинг Браун, Роберт де Ниро, Роберт Дауни Џуниор, Рајан Гослинг или Марк Рафало, док се у "женској категорији" боре Емили Блант, Данијел Брукс, Америка Ферера, Џоди Фостер и Девајн Џој Рендал.

Када је "главна катеорија" у питању, у трци за Оскара за најбољи филм су: "Америцан фицтион", "Анатомy оф а фалл", "Барби", "Тхе Холдоверс", "Киллерс оф тхе флоwер Моон", "Маестро", "Опенхајмер" и "Паст ливес".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas