Oglas
· · Komentari: 0

NEOČEKIVANI OBRT: Margo Robi se oglasile posle vesti da je za OSKARA nominovan KEN, a ne ona

Margo Robi je jasno iznela svoj stav o ovogodišnjoj nominaciji za Oskara

1706877971_1701269274_3f3e0f3776e3a866a57416e6ca6a6da2a00b931b--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prelepa australijska glumica Margo Robi, doživela je upravo ono o čemu se govori u hit filmu iz 2023. "Barbi", kada je umesto nje, nominovan muškarac, Rajan Gosling, za sporednu ulogu u filmu. Ovo ostvarenje je dobilo čak osam nominacija, ali ono što je sve ostavilo u šoku je da je Američka filmska akademija preskočila Margo Robi za glavnu ulogu, kao i rediteljku Gretu Gervig.

"Barbi" je između ostalog, dobio nominacije za sledeće kategorije: za najbolji film, Rajan Goslin za najbolju mušku sporednu ulogu, Amerika Ferera za najbolju žensku sporednu ulogu, za scenario, dizajn kostima i dizajn produkcije.

Nakon što su objavljene nominacije, mnogi fanovi bili su ljuti zato što Margo nije nominovana u kategoriji za najbolju glumicu zbog uloge, a Greta Gerving za najbolju režiju. Sada je Margo, koja je producirala i imala glavnu ulogu u filmu, govorila o tome. "Nema razloga da budeš tužan kad znaš da si ovako blagosloven", rekla je prelepa glumica na SAG projekciji "Barbie", piše Deadline.

Smatra da je Greta trebala da bude nominovana

"Očigledno mislim da bi Greta trebala biti nominovana za rediteljku, jer ono što je ona napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, stvarno je tako. Ali bila je neverovatna godina za sve filmove", rekla je Robi. Uprkos izostavljenim nominacijama, Margo kaže, da je ekstatično što film ima puno nominacija. 

96. dodela Oskara održaće se 10. marta. Američka filmska akademija objavila je imena nominovanih glumaca i ostvarenja u protekloj godini za prestižnu nagradu Oskar.

U trci za najboljeg glumca našli su se: Bredli Kuper, Kilijan Marfi, Kolman Domingo, Pol Đijamati i Džefri Rajt, dok se za Oskara za najbolju glumicu takmiče: Anet Bening, Ema Stoun, Keri Maligan, Lili Gledstoun i Sandra Huler.

Oskar u kategoriji najbolji sporedni glumac pripašće nekome od njih: Sterling Braun, Robert de Niro, Robert Dauni Džunior, Rajan Gosling ili Mark Rafalo, dok se u "ženskoj kategoriji" bore Emili Blant, Danijel Bruks, Amerika Ferera, Džodi Foster i Devajn Džoj Rendal.

Kada je "glavna kateorija" u pitanju, u trci za Oskara za najbolji film su: "American fiction", "Anatomy of a fall", "Barbi", "The Holdovers", "Killers of the flower Moon", "Maestro", "Openhajmer" i "Past lives".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas