Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Мајкл Даглас шокирао, када се недавно на једној утакмици појавио са дугом косом. Шта се са њим дешава? (ФОТО)

Некада је важио за Холивудског заводника, а познат је по улози у ' Ниским страстима', погледајте како сада изгледа

1668859986_EPA-Majk-Daglas-2.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Када се недавно појавио у првом реду на кошаркашкој утакмици у Паризу, многи нису препознали славног глумца. Мајкл Даглас (78) је усликан како ужива у утакмици, грицкајући кокице, а његов изглед том приликом оставио је обожаваоце у неверици. 

Фото: ЕПА

Мајкл се налази на путовању у француској престоници, са својом супругом Кетрин Зита Џоунс, која је објавила пар фотографија на Инстаграму. На сликама са овог путовања, глумац не делује најздравије, многи коментаришу умор на његовом лицу, никад мршавију фигуру, и дугу неуредну косу.
Ово није карактеристично за Мајкла, који је некада важио за главног Холивудског заводника, препознатљивог по својој зализаној уредној, краткој коси.

Прочитај још: РУЧАК ОД 19 МИЛИОНА ДИНАРА! Познати угоститељ, Нусрет Гокче познатији као 'Салт Бае' ЗАСОЛИО, па се похвалио вртоглавим рачуном (ФОТО)

Фото: Инстаграм/ Принтсцреен/ цатхеринезетајонес

Кетрин је поставила селфи са супругом, где се Мајкл види из профила, како је љуби. Колико је глумац остарио, примећује се и на овој слици, међутим оно што су многи корисници коментарисали је да би требало да престане да фарба косу у наранџасте тонове, и да боље изгледа са седом косом. 

Прочитајте још: Султан Сулејман је имао ЧЕТИРИ жене: Свака је била посебна, али је само једна хтела да УМРЕ са њим

Многи се надају да се иза оваквог глумчевог изгледа крије пипрема за нову улогу.
Са друге стране, његов син је постао прави млади господин. Изгледа да ће се лоза Дагласових у свету глуме наставити, па је и син Дилан Даглас, кренуо стопама својих славних предака: оца, деде и прадеде Кирка Дагласа. 

Фото: Инстаграм/ дyлан__доуглас

Кетрин и Мајкл такође имају и ћерку, Керис Зиту Даглас.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas