· · Komentari: 0

NEPREPOZNATLJIV: Majkl Daglas šokirao, kada se nedavno na jednoj utakmici pojavio sa dugom kosom. Šta se sa njim dešava? (FOTO)

Nekada je važio za Holivudskog zavodnika, a poznat je po ulozi u ' Niskim strastima', pogledajte kako sada izgleda

1668859986_EPA-Majk-Daglas-2.jpg
Foto: EPA

Kada se nedavno pojavio u prvom redu na košarkaškoj utakmici u Parizu, mnogi nisu prepoznali slavnog glumca. Majkl Daglas (78) je uslikan kako uživa u utakmici, grickajući kokice, a njegov izgled tom prilikom ostavio je obožavaoce u neverici. 

Foto: EPA

Majkl se nalazi na putovanju u francuskoj prestonici, sa svojom suprugom Ketrin Zita Džouns, koja je objavila par fotografija na Instagramu. Na slikama sa ovog putovanja, glumac ne deluje najzdravije, mnogi komentarišu umor na njegovom licu, nikad mršaviju figuru, i dugu neurednu kosu.
Ovo nije karakteristično za Majkla, koji je nekada važio za glavnog Holivudskog zavodnika, prepoznatljivog po svojoj zalizanoj urednoj, kratkoj kosi.

Pročitaj još: RUČAK OD 19 MILIONA DINARA! Poznati ugostitelj, Nusret Gokče poznatiji kao 'Salt Bae' ZASOLIO, pa se pohvalio vrtoglavim računom (FOTO)

Foto: Instagram/ Printscreen/ catherinezetajones

Ketrin je postavila selfi sa suprugom, gde se Majkl vidi iz profila, kako je ljubi. Koliko je glumac ostario, primećuje se i na ovoj slici, medjutim ono što su mnogi korisnici komentarisali je da bi trebalo da prestane da farba kosu u narandžaste tonove, i da bolje izgleda sa sedom kosom. 

Pročitajte još: Sultan Sulejman je imao ČETIRI žene: Svaka je bila posebna, ali je samo jedna htela da UMRE sa njim

Mnogi se nadaju da se iza ovakvog glumčevog izgleda krije piprema za novu ulogu.
Sa druge strane, njegov sin je postao pravi mladi gospodin. Izgleda da će se loza Daglasovih u svetu glume nastaviti, pa je i sin Dilan Daglas, krenuo stopama svojih slavnih predaka: oca, dede i pradede Kirka Daglasa. 

Foto: Instagram/ dylan__douglas

Ketrin i Majkl takodje imaju i ćerku, Keris Zitu Daglas.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.