Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕСРЕЋА СА МАСОВНИМ ЖРТВАМА" на концерту! Муж Кајли Џенер направио помаму својим наступом: Певао док су људи гинули, а тврди да није знао шта се дешава (ФОТО)

Према наводима власти, потврђено је да је осам особа, укључујући двоје тинејџера, умрло након "инцидента са масовним жртвама" на концерту Трависа Скота у Астроворлду у Хјустону.

1636358024_profimedia-0642067526.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Полиција је саопштила да је 25 особа хоспитализовано. Шеф полиције у Хјустону Трој Финер рекао је новинарима да је 10-годишње дете и даље у критичном стању.

Прочитајте још: КАКАВ ЈЕ ЗАИСТА БИО КРАЉ РОКЕНРОЛА? Бивша љубав Елвиса Прислија испричала како је плакала кад је изгубила невиност са њим (ФОТО)

Прегажени у паници

Полиција је потврдила да су људи згажени на концерту и покушавају да открију шта је изазвало пораст публике. Инцидент је и даље под истрагом, а укључена су и одељења за убиства и наркотике. Тарнер је рекао да би истрага могла да потраје недељама, додајући: „Постоји много питања без одговора“.

Фото: Профимедиа

Власти су потврдиле да је најмање осам особа умрло након "инцидента са масовним жртвама" на фестивалу Астроворлд Трависа Скота. Концерту, одржаном у Хјустонском НРГ парку у петак, 5. новембра, присуствовало је око 50.000 људи, укључујући уметникову девојку Кајли Џенер и њену сестру Кендал Џенер. 

Фото:Принтскрин/ Инстаграм/ kyliejenner

Током ноћи на конференцији за новинаре, власти су рекле да je нешто после 21 сат, по локалном времену, публика је "почела да се стисне према предњем делу бине" што је изазвало панику и повреде.

„Људи су почели да падају, губили су свест“, кажу власти, „и то је створило додатну панику“. Асунсион Кортез, службеник за јавно информисање у ватрогасној служби Хјустона такође је рекла за вести, „Током свечаности краја фестивала, око 300 људи је на лицу места збринуто од лакших повреда. Према званичницима, 11 особа превезених у болнице имало је срчани застој."

Фото: Профимедиа

Како је објаснила Кортез, узрок смрти за осам особа још није утврђен. Медицинска канцеларија ће извршити увиђај.

Огласио се и Травис Скот

После трагичног инцидента, Скот је рекао у изјави на Твитеру: "Апсолутно сам разорен оним што се догодило синоћ. Моје молитве иду породицама и свима онима који су погођени оним што се догодило на фестивалу Астроворлд. Полиција Хјустона има моју потпуну подршку док настављају да се баве трагичним губитком живота. Посвећен сам заједничком раду са заједницом Хјустона на излечењу и подршци породицама којима је потребна. Хвала полицијској полицији Хјустона, ватрогасној служби и НРГ Парку на њиховом тренутном одговору и подршци. Шаљем љубав свима вама."

Огласила се и Кајли Џенер која је изјавила да Травис није био свестан шта се дешавало за време наступа и послала поруку љубави и подршке породицама преминулих и повређених.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas