Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКАВ ЈЕ ЗАИСТА БИО КРАЉ РОКЕНРОЛА? Бивша љубав Елвиса Прислија испричала како је плакала кад је изгубила невиност са њим (ФОТО)

Линда Томпсон је излазила са Краљем рокенрола четири и по године, раскинувши мање од годину дана пре његове трагичне смрти 1977. године.

1636103187_pjimage--17-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Глумица и текстописац излазила је са Краљем рокенрола четири и по године, у време када је била позната као победница избора лепоте и крунисана за мис Тенесија.

Прочитајте још: СТАВ ШМЕКЕРА: Да ли препознајете глумачку легенду? 80-их је пленио својом харизмом, а девојке су ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ (ФОТО)

Знала је да ће бити са њим

Линда, која сада има 71, имала је само 22 године када је упознала Елвиса, који је био 15 година старији од ње и дугогодишњи предмет њене наклоности. Пре него што је упознала и удала се за Кејтлин Џенер, која је тада била позната као Брус пре своје транзиције, 1981. године, Линда је била Елвисова девојка.

Гледајући уназад, схватам колико је моја перцепција целе сцене била застарела, али сећам се да је Елвис био старомодан момак који је ценио моју невиност

О њиховом заједничком времену писала је у својој аутобиографији "Мала ствар која се зове живот".

Линда, која се присећа да је једном рекла родитељима да ће се удати за Елвиса када порасте, излазила је са славним певачем од 1972. до 1976. године и тада су били заједно скоро 24 сата дневно.

Јужњачка девојка

Линда, која дели синове Бродија и Брендона са Кејтлин, каже да је била невина када је упознала Елвиса, описујући себе као добру јужњачку девојку. И она каже да је упркос томе што је навикао да добије шта год жели јер је познат, заклео се да неће вршити притисак на њу да има секс пре него што буде спремна. Био је човек од речи, или како би Линда рекла, прави јужњачки џентлмен.

После два месеца заједничког живота и дељења кревета сваке ноћи, Линда каже да је коначно била спремна да иде до краја са Елвисом. Написала је: „Били смо у нашем краљевском кревету на постољу, са плафоном са огледалом изнад нас, одражавајући Елвиса и мене уплетене у љубавни сплет руку, ногу, пољубаца и дубоко осећане интимности. Ако тада нисте спремни, никада нећете бити спремни током целог свог живота."

„Било је време да кренемо на велико или да одем кући. Све је било тако невероватно романтично, савршено и искрено, и знала сам да сам спремна да водим љубав са овим човеком којег сам апсолутно обожавала свим срцем и душом."

Елвис је био нежан партнер

„Био је тако сладак и нежан са мном, а ипак су ме обузеле емоције и почела сам тихо да плачем. Верујем да сам губитку невиности придавала толико значаја да сам морала да пролијем неколико суза у том тренутку."

Прочитајте још: Важила је за једну од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ, а данас ОВАКО ИЗГЛЕДА - Сећате се Силије из "Последњег круга у Монци"? (ФОТО)

„Гледајући уназад, схватам колико је моја перцепција целе сцене била застарела, али сећам се да је Елвис био старомодан момак који је ценио моју невиност. “ рекао је. „Молим те, не плачи”. Линда каже да је само неколико суза влажило њене зајапурене образе док су се она и Елвис прожимали погледома.

„Не, само напред“, рекао је. „Ти само напред. Ти плачи. То је оно што треба да урадиш сада. Ради шта год желиш. Ако желиш да плачеш, плачи, душо."

У том тренутку, као и у многим другим, он је био тако пун љубави, љубазан, саосећајан партнер. Зато се извукао са толико тога, сада мислим, када се осврнем на наше заједничко време.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas