Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИЈЕ БИО ЗАЉУБЉЕН У СИЛВАНУ": Певачица Зорица Марковић је добро познавала Тому Здравковића и тврди "ПРЕДСТАВИЛИ СУ ТОМУ КАО ПАЋЕНИКА"!

Певачица Зорица Марковић каже да је Драган Бјелогрлић, који је режирао популарни филм "Тома", требало да контактира с људима који су добро познавали покојног певача.

1632818986_pjimage--1-.jpg
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/RTS/Vucko Geteborg
Oglas

Испричала је да је имала част да познаје Тому Здравковића и да је, ако је судити по појединим кадровима из филма, многе ствари су искарикиране јер не зна ништа о томе како се заиста понашао и живео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Film (@adriafilm)

Прочитајте још: ДОМ ЗА ПОЖЕЛЕТИ: Елена Карић уложила у кућу преко милион евра, али сама кречи и сређује! (ФОТО/ВИДЕО)

"Драго ми је да је човек попут Томе Здравковића добио свој филм. Тома и ја смо толике године провели заједно и због тога морам да кажем да Драган Бјелогрлић ништа не зна о његовом животу. Бјела је требало да прича с људима који су заиста знали Тому и који су с њим проводили време. "

Сцене нису веродостојне

"Много ствари у филму је искарикирано, то не треба да се ради, не сме да се ради. Зато кажем да се увек зову људи који су веродостојни да причају о њему. Има сцена које у филму немају везе с мозгом", рекла је Зорица и додала да је многе сцене из Томиног живота видела својим очима и да се оне никако не могу поистоветити с филмом:

"Лепа Лукић и ја смо заиста биле добре са Томом, нас две смо много тога имале да кажемо, што смо уживо виделе. Лепа је у филму представљена као кочијаш који псује на сваком кораку. Требало је неке сцене да се опишу онако како су се и десиле, овако није пренесено оно што се заиста дешавало. Надам се да његова супруга Гордана има неку зараду од тога јер је ипак била с њим у браку."

Силвану је можда тајно волео, али оно што се знало је скроз друга прича

"Да је његов брат Новица данас жив, верујем да би филм имао скроз другу форму јер он најбоље познаје свог брата. Тома је водио боемски живот, волео је кафану и нико није могао да га спречи да ради ствари које је желео. Увек ми је било симпатично кад опсује. Умео је да каже: "Је*ем ти врућ кромпир", падали смо од смеха сви око њега".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Film (@adriafilm)

"Тома није био паћеник"

Једна ствар јој се посебно није допала: Како су представили Тому као паћеника који је смртно заљубљен у Силвану Арменулић јер је то далеко од истине.

Прочитајте још: Да ли бисте их препознали да седе поред вас? Краљевска породица НЕПРЕПОЗНАТЉИВА, без обезбеђења села у парк на ручак! (ФОТО)

"За глумачку поставу све похвале, али не сме да се одступа од онога што је била истина. Он није био заљубљен у Силвану, не знам одакле им идеја да то тако напумпају. Треба да буде срамота онога ко је то Бјели увртео у главу. Колико знам из његове приче, једина жена коју је волео била је његова супруга, с којом је остао до смрти. Она му је, пре свега, била пријатељ, волела га је упркос свим пороцима, чувала га је и остала уз њега до краја и на томе јој свака част. Силвану је можда тајно волео, али оно што се знало је скроз друга прича", тврди Зорица и додаје да су претеране сузе пренаглашене у неким сценама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas