Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Није глумила у романтичној комедији две деценије: Џулија Робертс објаснила зашто је није било у овом жанру

Џулија Робертс једна је од најпознатијих глумица Холивуда, од кад се појавила на великом платну знала се да ће постати велика звезда

1650363149_profimedia-0684134496.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Многима је зато сада чудно јер Џулија Робертс није снимала филм четири година, а више од две деценије није глумила у романтичној комедији.

Прочитајте још: Принц Хари проговорио о сусрету са баком, краљицом Елизабетом: Ево како је описао посету

У новом интервјуу за Тхе Нев Иорк Тимес, глумица је рекла да није намеравала да се повуче из Холивуда, него да се то догодило спонтано. 

-То није било по плану, нисам пронашла нешто што ме занима. Изненадила сам се колико су године брзо пролазиле - рекла је она, преноси Харперс Базар.

Ипак, њене филмове ћемо ускроо поново да гледамо. У једном игра забринуту мајку која путује на Бали са бившим мужем (Џорџ Клуни), а у другом супругу генералног тужиоца председника.

- Људи понекад погрешно протумаче колико времена је прошло да нисам радила романтичну комедију као да не желим да је радим. Да сам прочитао нешто за шта сам мислила да је ниво писања као Нотинг Хилу, снимила бих то - рекла је глумица за Тајмс.

Прочитајте још: РАЗВОД ДЕЦЕНИЈЕ! Након 25 година брака, МИЉЕНИЦА ХОЛИВУДА Танди Њутон се растала од мужа - сви мисле да је "СКРЕНУЛА С УМА" (ФОТО)

Робертс је додала да је, када је прочитала сценарио за романтичну комедију у којој ћемо ускоро да је гледамо  помислила:

- Ово функционише само ако је то Џорџ Клуни - искрена је била глумица и објаснила да се не би осец́ала тако самопоуздано да игра тако интензивну улогу са неким кога не познаје тако добро.

Џулија Робертс је удата за сниматеља Данијела Модера од 2002. и имају имају троје деце: Хејзел, Финнеуса и Хенрија Модера. Глумица је рекла да је велико поносна што је код куц́е са својом породицом и што је домац́ица, а када су њена деца била мала, радила је много мање да би била ту за њих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas