Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ ЛАКО - САМА СА ДЕТЕТОМ Бивши муж Сандре Силађев: "Страшно је кад легнете поред некога у таквој ситуацији"

Глумица и комичарка открила како је бити самохрана мајка као и шта очекује од партнерских односа

1660730684_Sandra-Siladjev-foto-V-Danilov-YT-printscreen-Sandra-Siladjev.jpg
Oglas

Сандра Силађев јавности је постала позната када је за друштвене мреже почела да снима смешне и саркастичне видее и тако успела да насмеје и оне најмрзовољније. Њена активност на друштвеним мрежама донела јој је много глумачких прилика, те је комичарка добила улоге у неколико филмова и серија, међу којима је и "Такси блуз" али и "Истине и лажи".

Међутим, поред много клипова у којима изводи мини бравуре, јавности је остао непознат њен приватни живот, нарочито део који се односи на партнерке односе. Њен бивши муж, са којим има ћерку Уну остао је до данас непознаница јавности. Садра вешто крије ко је он, али и у каквим су односима.

Оно што је познато је да је отац Сандрине ћеркице такође уметник и да су се развели када је Уна била мала, а да се глумица од тада сама стара о њој.

 

-Бити самохрана мајка у Србији изузетно је напорно, како финансијски, тако и у смислу одговорности. Дете захтева непрестану пажњу, двадесет четири часа дневно; и да му припремите оброке, и да разговарате, и да размењујте нежности и загрљаје, и да помажете у изради домаћих задатака. Али, живот нас научи да се организујемо у ходу - изјавила је раније Сандра, док бившег супруга том приликом није коментарисала.

Иако бивши муж више није у њеном животу, али она је ипак једном открила шта су за њу биле границе које се у партнерском односу не прелазе.

Прочитајте још: БОЈАНА БАРОВИЋ показала труднички стомачић: Ова трудноћа јој пада теже од прве две, ево и због чега (ФОТО)

- Љубав ми је веома важна и волим да сам заљубљена, али не по сваку цену и не да будем са било ким. Ако нема љубави не смете лагати ни себе ни дете, једноставно треба изаћи из те везе. Многи живе у лажним односима, већина је заснована на навикама, лажима, интересима. Повезује их, на пример, заједнички стан што је баш безвезе. Мени је лакше да одем него да останем у таквим релацијама. Потребна је велика храброст да се напусте те везе, али за мене је већа храброст остати у лажи него отићи. Кад схватим да некога више не волим, обузме ме ужасан немир. Страшно је када легнете поред некога кога не волите - изјавила је Сандра.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas