Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"НИЈЕ МИ УМРО СЕСТРИЋ, ВЕЋ МОЈЕ ДЕТЕ": Јана о породичној ТРАГЕДИЈИ која јој је уништила живот (ФОТО)

Певачица Јана Тодоровић доживела је недавно породичну трагедију, када је изненада преминуо њен сестрић Бане, што је тешка срца тада објавила на друштвеним мрежама.

1638196326_000.44jpg.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Курир Тв
Oglas

Јана се први пут огласила на ову тему и испричала шта се догодило, као и како се она и њена породица носе с овим великим губитком и како је поднела када је сазнала тужну вест.

Јана је на самом почетку истакла да сестрићу није била тетка, него друга мајка, а потом објаснила и како је дошло до трагедије.

Оставио ћерку иза себе

"Опорављам се још од највеће трагедије у мом животу. Није ми умро сестрић, него моје дете. То је један млад живот, оставио је иза себе ћерку од пет година. Он није само дете моје сестре, већ је и моје дете био. Бане је одрастао на Косову с нама. Моја ћерка је доживела велики стрес, још увек је враћамо у нормалу, о сестри и да не говорим."

Прочитајте још: АНА БЕКУТА САЊАЛА МРКИНУ СМРТ: Ево шта јој је он рекао када га је посетила у болници

"Мене је та трагедија затекла у Америци на наступима. Одмах сам кренула за Београд, али ми је требало два и по дана да се вратим у Србију, а онда су ме враћали у живот. Звали су Хитну помоћ, једва сам поднела ту вест", испричала је певачица једва се суздржавајући да не заплаче.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/JANAVIP2011

Још увек се опоравља од шока

Навела је да јој је још увек тешко и да је од трагедије прошло тек три недеље, та да није спремна за било каква јавна оглашавања и појављивања, а нада се да ће бити после Нове године.

"Он је добио корону, а био је мало гојазан. Отишао је код лекара, добио је антибиотик, али му се стање није поправљало. Докторка му је понудила да остане у болници и пошто се није осећао добро, пристао је. Стање му се ођедном погоршало и те суботе је изгубио живот. Био је свега један дан на респиратору. Мислим да му срце није било добро, а није био ни вакцинисан", испричала је Јана дрхтавим гласом.
Истакла је да је сада најважније да се држи због своје ћерке, али и сестре и унуке којима је најпотребнија. Јанина ћерка и Бане били су нераздвојни, будући да су заједно одрасли.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/JANAVIP2011

"Тако велики шок је први пут у животу доживела, па смо сада уз њу све време. Морамо да наставимо даље", изјавила је Јана, која каже да ју је пуно пријатеља с естраде звало и нудило јој помоћ, те да је свима захвална, али и да због великог бола није имала снаге свима појединачно да одговори.

"Нисам знала где сам, требало ми је времена да се саберем", рекла је певачица.

(Мондо)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas