Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није му лако са ПЕВАЧИЦОМ": Славица Ћуктераш проговорила о односу са новим изабраником - погледајте да ли ће ускоро стати на "луди камен"

Славица Ћуктераш искрено о љубавном животу

1704700398_Foto-Ataimages.rs-Slavica-Cukteras.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Иако је након развода од бившег супруга Владимира Аврамова одлучила да свој приватни живот држи далеко од очију јавности, певачица Славица Ћуктераш је признала да је после дужег времена поново срећна и заљубљена. Њен нови дечко је новосадски ди-џеј Владимир Аћић с којим је ове године провела први Божић, а сада је открила чиме ју је освојио.

- Осим што је духовит, непосредан и искрен, од првог дана ми је показао да може у свему да се носи са мном и да буде велика подршка. Значи и то што је и он у музичком послу, па се разумемо и знамо шта све то носи. Ја сам особа која, ако осети поштовање и љубав, не само од партнера, већ и од пријатеља, сарадника, узвраћам дупло више. Наравно да има и ситуација када буде проблема, неких не тако дивних ситуација, али све се брзо реши када су људи нормални и знају шта имају поред себе - рекла је певачица која је са Владимиром започела заједнички живот.

- Да, почели смо да живимо заједно, тако да он, моја ћерка и ја сада чинимо једну лепу заједницу. Њему, иако то вероватно не би признао, није увек лако са певачицом - поручила је она и открила да ли је свадба на помолу:

- Не бежим од тога, али и не јурим за тим. Једном сам била у браку и после тога схватила да тај папир не значи ништа, осим, ето, да се реше те неке правне ствари. Није да планирамо венчање, али ако се буде десило, верујем да ће се то сазнати. Свакако би то било нешто интимно и само за нас, као што је и иначе у мом животу када су такве, приватне, ствари у питању.

Оно о чему се причало прошле године јесте и непријатна ситуација коју си имала са бившим супругом, али она не жели да говори о томе.

- Не бих причала о томе. Нисам ништа износила до сада, па бих тако и да остане, пре свега због моје ћерке.

Славица је почела и поново да ради на музичкој каријери, а све је изненадила и када је обрисала све објаве на свом налогу на Инстаграму.

- Решила сам да се заиста озбиљно посветим новим песмама, да бирам шта је оно што ћу пласирати и на који начин. Моја публика воли песме које сам снимила пре 15 и више година, а како се времена мењају, морамо се мењати и ми. Ја дајем све од себе да пружим нешто ново и свеже, а да останем она препознатљива ја. Што се тиче Инстаграма, видећете ускоро зашто је то тако како је - била је тајанствена, а онда је открила и шта жели да јој наредна година донесе:

- Желим што више љубави, смеха, рада, добрих песама, момената где ћу себе и све око себе учинити поносном. Некад није лако да све иде онако како смо замислили, али је битно да не желим ниједног тренутка да посустанем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas