· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Није платила свој део песме": Тим Аце Лукаса одговорио на провокације Иване Селаков

Колеге, Ивана Селаков и Аца Лукас заратили су дан након што су објавили дуетску песму "Сватови".

1630420093_ivana-i-aca-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Она тврди да је преварена, док менаџер и продуцент Аце Лукаса Саша Мирковић каже да певачица није испоштовала свој део договора.

Прочитајте још: Ивана Селаков јавно проговорила о свађи са Ацом Лукасом: "Преварена сам" (ФОТО)

"Ми смо неколико дуета са бившим бек вокалом урадили, то је увек било на обострано задовољство, а у ствари услуга да нешто направи од себе. Била је договорена финансијска накнада која није извршена од њеног тима, па смо спот зауставили", рекао је Саша за , па наставио:

"Не бих да говорим ко је ту преварен"

"Александар ће наставити даље да пева песму која је стара 30 година, коју он изводи. Очекује нас дует са великом еx-yу звездом. Могу да разумем и њену реакцију, не бих да говорим ко је ту преварен."

Са друге стране Пеђа, муж и продуцент Иване Селаков тврди да су они, све сами исплатили везано за тај пројекат и да Лукас убудуће неће имати права да изводи ту песму.

"Настао је скандал око песме, јер смо као и до сада Ивана и ја све организовали. Комплетно је као и у свим дуетима заслуга наша. Иако је у питању стара Лукасова песма, убудуће ће му бити забрањено да је изводи, јер се за све питају аутори песме. Пројекат је комплетно наш, све смо платили. Саша Мирковић је са малверзацијама покушао да нас изради. Промоција песме је била договорена за среду, а они су је у понедељак пустили. Сада је песма на свим каналима забрањена и стопирана."

"Ивана ће са другим певачем снимити исту ову песму. Криво ми је што смо све организовали и на крају се овако завршила. Ја сам под температуром од 38 степени радио на пројекту, да би нас на крају преварио."

У поруци коју је Саша Мирковић послао Иванином супругу, а до које је "Блиц" дошао стоји следеће:

"И само се сети 2013. пре него што почнеш мени да причаш нешто. За разлику од тебе, који се није удостојио ни да ме обавести шта ради, ја сам урадио и радим све како смо се договорили. Да не причам да ме ни касније ниси ништа питао за наредне дуете. Али то нема везе. Ја сам професионалац ипак. Што се пара тиче, реци колико треба да уплатим и дај рачун."

Подсетимо, Ивана Селаков је на свом Инстаграму упутила бруталну поруку Лукасу и његовом тиму и тврдила да је оштећена.

Прочитајте још: "Ја сам те само оперисао, а БОГ те спасао": Реља Поповић је пре 14 година умало убијен, а сада живи потпуно другачији живот

"Сви ви који пратите мој рад годинама знате колико рада и енергије улажем у сваку песму и колико се трудим да идем срцем и да пружим најбоље вама као публици. Нажалост, јуче сам као певач преварена морално и материјално од стране дует-сарадника на песми "Сватови". Цела идеја пројекта је била моја као и уложени труд око реализације песме и право од аутора на нову верзију. Због велике непрофесионалности друге стране, спот се у оваквом облику повлачи са Јутјуба, али ускоро ћу вам пружити нову верзију ове прелепе песме. Хвала што сте уз мене све ове године! Воли вас Ивана", написала је певачица у својој објави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.