Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Nije platila svoj deo pesme": Tim Ace Lukasa odgovorio na provokacije Ivane Selakov

Kolege, Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su dan nakon što su objavili duetsku pesmu "Svatovi".

1630420093_ivana-i-aca-1.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Ona tvrdi da je prevarena, dok menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković kaže da pevačica nije ispoštovala svoj deo dogovora.

Pročitajte još: Ivana Selakov javno progovorila o svađi sa Acom Lukasom: "Prevarena sam" (FOTO)

"Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili", rekao je Saša za , pa nastavio:

"Ne bih da govorim ko je tu prevaren"

"Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren."

Sa druge strane Peđa, muž i producent Ivane Selakov tvrdi da su oni, sve sami isplatili vezano za taj projekat i da Lukas ubuduće neće imati prava da izvodi tu pesmu.

"Nastao je skandal oko pesme, jer smo kao i do sada Ivana i ja sve organizovali. Kompletno je kao i u svim duetima zasluga naša. Iako je u pitanju stara Lukasova pesma, ubuduće će mu biti zabranjeno da je izvodi, jer se za sve pitaju autori pesme. Projekat je kompletno naš, sve smo platili. Saša Mirković je sa malverzacijama pokušao da nas izradi. Promocija pesme je bila dogovorena za sredu, a oni su je u ponedeljak pustili. Sada je pesma na svim kanalima zabranjena i stopirana."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

"Ivana će sa drugim pevačem snimiti istu ovu pesmu. Krivo mi je što smo sve organizovali i na kraju se ovako završila. Ja sam pod temperaturom od 38 stepeni radio na projektu, da bi nas na kraju prevario."

U poruci koju je Saša Mirković poslao Ivaninom suprugu, a do koje je "Blic" došao stoji sledeće:

"I samo se seti 2013. pre nego što počneš meni da pričaš nešto. Za razliku od tebe, koji se nije udostojio ni da me obavesti šta radi, ja sam uradio i radim sve kako smo se dogovorili. Da ne pričam da me ni kasnije nisi ništa pitao za naredne duete. Ali to nema veze. Ja sam profesionalac ipak. Što se para tiče, reci koliko treba da uplatim i daj račun."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Podsetimo, Ivana Selakov je na svom Instagramu uputila brutalnu poruku Lukasu i njegovom timu i tvrdila da je oštećena.

Pročitajte još: "Ja sam te samo operisao, a BOG te spasao": Relja Popović je pre 14 godina umalo ubijen, a sada živi potpuno drugačiji život

"Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana", napisala je pevačica u svojoj objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas