Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ СВЕ КАКО ИЗГЛЕДА: Једна од најлепших манекенки, на коју би чак и Селена Гомез волела да личи, описује КАКО СЕ ЗАПРАВО ОСЕЋА (ВИДЕО/ФОТО)

Бела Хадид поделила је са каквим се осећањем суочава сваког јутра

1677407637_Bela-Hadid-Profimedoa-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа/ ТикТок принтсцреен бабyбелла777
Oglas

Одавно је постало јасно, да ни изглед ни новац, нису гаранција за срећу. На то нас често подсећају и многе познате личности, попут Бритни Спирс, Селене Гомез, Џастина Бибера, и многих других, који воде битке са менталним здрављем.
Није први пут да Бела Хадид (26), отвара душу по питању својих проблема и борбом коју сваки дан води. Иако важи за једну од најтраженијих манекенки данашњице, то изгледа није гаранција за срећу и унутрашњи мир.


Бела се у свом најновијем обраћању на ТикТоку, обратила пратиоцима из кревета, природног изгледа, уз срцепарајуће речи:

'' Доживљавам најгору икада, јутарњу анксиозност'', започела је обраћање уз ове речи.

Она је додала, да жели ово да подели како би ''могла да почне себе да сматра одговорном за своју јутрању рутину''. Манекенка је рекла, да би обично пробала да се избори са својом анксиозношћу, тако што би је препознала прво, али то није увек успешно, казала је.

''То обично не функционише, јер је толико јако осећам. Као, једина ствар о којој могу да размишљам је моја анксиозност'', и наставила је: ''Али оно што сам хтела да вам покажем, је колико се понекад осећам глупо када лежим овде, и не верујем. Само што сам се пробудила, и била сам у фазону- хајде да им покажем како се осећам, јер бих афримисала заправо 'Имаћеш фантастичан дан, Бела. Нећеш дозволити да анкиозност преузме контролу данас, Бела. Вољена си, вољена си. Не мрзе те сви'', изговорила је у видеу.

@бабyбелла777

 

♬ оригинал соунд - Белла Хадид

 

Многе чуди, да би овако успешна млада жена могла тако да се осећа, обзиром да јој се многи диве. Једна од њих је и Селена Гомез, која је недавно поставила Белину слику уз опис, да би волела да изгледа као она. Међутим анксиозност је стварна, као и други облици менталних проблема и болести, о којима данас познати и успешни, све више јавно причају.

'' Толико се борим са својом анксиозношћу, и да дословце само будем људско биће. Чини ми се, као да је не могу поднети 99% времена. А онда, ту је тај 1% који је понекад вредан свега'', отворила је душу Бела, а на ово обраћање је добила тону подршке и захвалности.
Између осталих, једна од њих била је и Лејди Гага, која јој је написала следеће:

'' Ти си храбра и прелепа, и споља и унутра. Тако искрена да поделиш овај део себе. Жао ми је што имаш анксиозност, то је стварно тешко'', додајући срце.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas