Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИЈЕ ТИ ЈОШ БЕЛА КОСА": Ани Кокић ћерке приредиле рођенданско изненађење (ФОТО)

Певачица је напунила 41. годину, а ћерке су јој за ту прилику направиле посебно изненађење

1710332083_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-anakokicmusic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - анакокицмусиц
Oglas

Ана Кокић је пре неколико дана напунила 41. годину. Многи не би никада рекли да је певачица у петој деценији живота јер се то на њој уопште не види, а и она наглашава да године нису битне и да су оне само број, с тога да нема разлога да их крије.

Међутим, њене ћерке су одлучиле да јој на једну торту ставе број 20, а на другу 21 и на тај начин покажу да је она у њиховим очима млађа него што је то у реалности тако.

Ана је фотографије поделила на свом Инстраграм профилу, а у опису је оставила објашњење целог изненађења.

- Нисам од оних који крију своје године, чак сам поносна на њих! Гурамо ја и она мала ја, маштамо и даље о лепшем свету где влада мир, носимо ружичасте наочаре, волимо целим срцем све што нас чини срећним и вешто се склањамо од негативног и лошег – почела је Ана, па у шаљивом стилу додала:

- Мојим девојчицама се не допадају моје године, кажу „Не иду ти, није ти још бела коса“! Па су одлучиле да ми направе (у договору са мојом сестром) две торте и некако поделе тај „велики“ број! А ја у складу са тим могу само да запевам „Двадесет ми је и кусур година“. Јесте кусур мало већи, али кога брига када си здрав, вољен и срећан! То је све сто ми треба! И да, дефинитивно најукусније и најслађе торте. Хвала свима на лепим зељама! - написала је Ана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas