· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

"НИЈЕДНА РУЖНА РЕЧ ЗА ЊЕГА": Ивана Селаков ОТКРИЛА ИСТИНУ о односу са Ацом Лукасом НАКОН СВАЂЕ (ФОТО)

Након што је у медијима као бомба ођекнула вест да су се музичке звезде Ивана Селаков и Аца Лукас посвађале због четвртог по реду дуета, након чега је спот за песму "Сватови" уклоњен са Јутјуба, певачица је открила шта се заправо десило.

1638110398_125133_selakov-lukas-03082021-0050_f.jpg
Фото: АТА

Она је прво истакла да никад није била конфликтна особа и да се увек клонила скандала, те да ју је овај са Лукасом, који је месецима пунио новинске ступце, дотукао.

Постојао је договор

- Кад се тако нешто деси једноставно будеш шокиран јер мени то није нормално, иако је већини естраде то све нормално. Наравно да ме је све то потресло, јер идем увек срцем, али ојача те свака та ситница - почела је причу Ивана и открила због чега је настао сукоб и зашто је за само три сата од премијере заједничког дуета спот уклоњен са Јутјуб канала.

Прочитајте још: Певача Драгана Којића сви знамо ПО ЧУВЕНОМ НАДИМКУ - Да ли знате шта значи КЕБА?

- Постојао је један договор са његовим продуцентом, а ја сам своју страну договора испоштовала максимално, као и до сада. Уосталом не би дошло до четврте сарадње да није све до сад било испоштовано и успешно. Лукас и ја смо увек били у јако добрим односима, поштовала сам га као музичара, на крају крајева колико је он мене поштовао као музичара и особу доказује и то што је од свих својих колега позвао мене да певам на његовој промоцији - рекла је певачица и наставила:

Промо видео остао 
Занимљиво је да певачица ипак није уклонила промо видео за песму "Сватови" са свог Инстаграм налога, који је објавила пре 12 недеља.

- Овога пута имали смо договор, јер кад имате дует неки договор мора да постоји, на пример ко ће да плати песму, ко ће да плати спот а ја сам, као и увек, све преузела на себе.

- Постојао је договор ког дана ће бити премијера, где ће и колико сати почети промоција песме, било је све договорено и све је било добро до тренутка када договор од стране продуцента није испоштован, ту је настао хаос.

Пустили су песму три дана раније без мог знања, и то на неки Јутјуб канал који није био договорен.

Сваког чуда три дана доста

Певачица је истакла да током дугогодишње каријере никад није правила скандале, као и да је у послу веома презицна, озбиљна и пословна и да не воли кад се договор не испоштује.

- Баш сам се осећала безвезе јер се се потрудила да тај цео пројекат буде добар и жао ми што је публика остала ускраћена. После тога сам била разочарена и први пут сам на својој кожи осетила неџетлменско понашање неког мушкарца. Телефон ми је звонио нон стоп, трудила сам се да одговорим новинарима, али да максимално будем културна, коректна и да објасним да песме неће бити, након чега сам доживела неџетлменско понашање у медијима.

- Јако сам била шокирана и тужна, али сваког чуда три дана доста - испричала је Ивана у емисији "Звезде Гранда Специјал", док је на питање водитеља да ли се чула са Лукасом, кратко одговорила: Нисмо се чули. Ја нисам ниједну ружну реч за њега рекла, мислим да сам била максимално коректна. Његови менаџери су давали разноразне изјаве које нису нимало џентлменске, а да ли су то стварно изјавили или нису, не знам. Ја сам само разочарана што се тај феноменалан пројекат није оставио због договора који нису испоштовани. Живот иде даље.

Певачица је открила да ли ће за новогодишњу ноћ певати своје песме са Ацом Лукасом, као и ко ће га заменити на сцени. - Зашто не бих певала нашу песму. Ја певам сама, а жао ми је што Мирза пева у Београду, а ја на Златибору - изјавила је Ивана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.