Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УМАЛО УБИЈЕН: Хитно оперисан, ЈК прискочила у помоћ - 2 теријера га изгризла скоро до смрти

Певачица је поделила емотивну објаву која је све разнежила.

1710334816_Jelena-Karleusa-foto-Z-Jovanovic-Instagram-printscreen-udruzenje-pit.jpg
Фото: З. Јовановић, Инстаграм притнскрин/udruzenje.pit
Oglas

Поп дива Јелена Карлеуша недавно је показала своју хуманост тако што је пружила помоћ псу по имену Оскар.

Овај пас је претрпео страшно злостављање, скоро до смрти, од стране других паса.

Карлеуша је преузела одговорност и покрила трошкове његовог лечења.

фото:принтсцреен/инстаграм-карлеусастрар

- Оскаров држалац је више пута са Оскаром у пијаном стању прилазио капији и хушкао два немачка ловачка теријера на Оскара како би дошло до борбе паса, на шта га је власник куће више пута упозоравао да то не чини. Држалац је наставио са овим радњама и кроз метални отвор на дуплој капији гурнуо главу Оскару како би га пси дохватили што су и учинили и дошло је озбиљног повређивања Оскара, о чему је директно одговоран његов држалац - наводи се на Инстаграм страници удружења које збрињава напуштене љубимце.

Повређеног пса убрзо су пронашли људи, који су га одмах збринули. Оскар је морао на хитну операцију, коју је финансирала управо поп дива Јелена Карлеуша.

На Инстаграм страници удружења за заштиту животиња навели су да су кривичне пријаве поднесене, а затим се захвалили Јелени Карлеуши на помоћи.

- Једна лепа вест. Све трошкове лечења, операције и терапија за Оскара покрила је Јелена Карлеуша. Велико хвала на несебичном труду и улагању у вези очувања добробити животиња, а посебно хвала у Оскарово име - навели су они, уз фотографију штенета које се опоравља.

(Ало)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas