Oglas
· · Komentari: 0

UMALO UBIJEN: Hitno operisan, JK priskočila u pomoć - 2 terijera ga izgrizla skoro do smrti

Pevačica je podelila emotivnu objavu koja je sve raznežila.

1710334816_Jelena-Karleusa-foto-Z-Jovanovic-Instagram-printscreen-udruzenje-pit.jpg
Foto: Z. Jovanović, Instagram pritnskrin/udruzenje.pit
Oglas

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je pokazala svoju humanost tako što je pružila pomoć psu po imenu Oskar.

Ovaj pas je pretrpeo strašno zlostavljanje, skoro do smrti, od strane drugih pasa.

Karleuša je preuzela odgovornost i pokrila troškove njegovog lečenja.

foto:printscreen/instagram-karleusastrar

- Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, na šta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini. Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povređivanja Oskara, o čemu je direktno odgovoran njegov držalac - navodi se na Instagram stranici udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Povređenog psa ubrzo su pronašli ljudi, koji su ga odmah zbrinuli. Oskar je morao na hitnu operaciju, koju je finansirala upravo pop diva Jelena Karleuša.

Na Instagram stranici udruženja za zaštitu životinja naveli su da su krivične prijave podnesene, a zatim se zahvalili Jeleni Karleuši na pomoći.

- Jedna lepa vest. Sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja, a posebno hvala u Oskarovo ime - naveli su oni, uz fotografiju šteneta koje se oporavlja.

(Alo)

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas