Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Никада нећу то заборавити": Гоца Тржан о непознатим детаљима каријере, са овом познатом певачицом је ишла на прву турнеју

Певачица Гоца Тржан каријеру је започела као део групе "Тап 011" и баш као и на сваком почетку било је изузетно тешко и напорно

1659206828_0154b1a7c1eea71333e3a163b8871e10188dd4f1.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Све јој је то значило да касније, након вртоглавог успеха који су постигли цени ситнице, а помоћ певачице Снежане Бабић Снеки, која је тада била у јеку популарности никада неће заборавити.

- Оно што људи не знају је да је наша прва турнеја још пре издавања албума била са Снеки 1994. године. Она је имала тада српску турнеју и прошли смо са њом сваку халицу у Србији и још тада нас је најављивала као будући најбољи бенд. Никада нећу то заборавити, по оним хладним салама смо ишли. Било смо клинци, око 19, 20 година смо имали. Добијали смо чак и неке дневнице, били смо одушевљени. То нам је била прва турнеја и ту смо се калили - присетила се Гоца.

Прочитајте још: Ана Ивановић какву не можемо често да видимо: Заносна тенисерка окружена егзотиком (ФОТО)

Убрзо рад и труд су се исплатили, а живот јој се након неколико месеци променио буквално из корена.

- Онда смо почели да идемо на телевизије и после неколико месеци сам зарадила толико новца да сам могла да се возим таксијем, полажем возачки испит и купим себи ауто- испричала је.

Лоши односи у групи утицали су на певачицину одлуку да каријеру настави соло, а за такав корак била је потребна велика храброст.

Прочитајте још: Душко Тошић се огласио први пут након вести о разводу: Ево где се налази фудбалер (ФОТО)

- Говорила сам им увек да се понашају као професионалци, очајна сам била што се руши нешто. Нисам желела да се растанемо наравно. Некако је све кренуло да иде траљаво, имали смо међусобно чудну енергију. Ја са Пером нисам причала већ годну дана, неке дечије буладаштине. Схватила сам да идем код зубара и да имам 50 марака у џепу и да не знам да ли ћу имати новца и само ми је кликнуло и рекла сам им људи немојте да се љутите ја одлазим- открила је Гоца у емисији "Из профила".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas