· · Komentari: 0

Ana Ivanović kakvu ne možemo često da vidimo: Zanosna teniserka okružena egzotikom (FOTO)

Ana Ivanović dokazuje da može da iznese svaki stil

1659192433_826215420cb2d210b61ccafeaf93a1e24558ba71.jpg
Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic/

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom uživa na odmoru, a prema fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram rekli bismo da je u pitanju neka egzotična destinacija.

Ana je poznata po finom ukusu za modu. Uspeva da svaku priliku upotpuni adekvatnim izborima garderobe. Klasičnom stilu kome je odana dodaje tek toliko trenutnih trendova da začini celokupan izgled.

Pročitajte još: Jednostavna haljina i modni detalj od 2.000 EVRA: Evo zašto je Ana IVANOVIĆ kraljica stila

Ovog puta Ana je objavila fotografiju na kojoj stoji u bazenu koji je okružen šumom. Nekadašnja teniserka izgleda zanosno u beloj dugačkoj haljini koja leprša u vodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Prema komentaru koji je ostavila, fotografija je samo podsećanje, ali je lepo videti Anu i u ovakvom izdanju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.