Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Никада више нећу узети ни чашу вина": Меган Фокс открила због чега се у потпуности одрекла алкохола

Једна од најлепших жена на свету открила је због чега више не конзумира алкохол ни у минималним количинама

1652084273_mfoks.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/меганфоx
Oglas

Меган Фокс без сваке сумње једна од најлепших и најзгоднијих жена. Али, она је позната и по веома ригидним правилима исхране којих се придржава већ неко време. Она не конзумира прерађене намирнице, као ни оне богате угљеним хидратима, а како и сама тврди, не одступа од строгих правила. На њеном свакодневном менију све је органско.

Њен јеловник копирају многе припаднице лепшег пола, а Меган је потпуно избацила и алкохол. Разлог за ову радикалну одлуку датира још од пре 13 година, када је на црвеном тепиху доделе награда "Златни глобус" 2009. године испричала многе ствари које није требало.

Она је открила да не зна колико је у том тренутку попила алкохола и да се ни не сећа о чему је све причала, али и да је такво понашање једноставно било у том тренутку и на том месту недопустиво и непримерено. Многи су мислили да је то само тренутна одлука, али глумица је остала доследна одлуци.

"Увек сам потпуно трезна. Не пијем чак ни чашу вина. Никада не пушим и не пијем кафу. Супер сам строга у исхрани и никада не одступам!" - рекла је Меган и додала да чашу алкохола није узела више од деценију, преноси "Мондо".

Схватила је шта алкохол чини нама.

"Када сам била у Костарики, чула сам да је неко сврху алкохола описао са: користите алкохол да извучете суштину биљке. Помислила сам: 'тачно се тако осец́ам због алкохола. Он извлачи моју суштину'. Зато га више не конзумирам", објаснила је Меган.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas