Oglas
· · Komentari: 0

"Nikada više neću uzeti ni čašu vina": Megan Foks otkrila zbog čega se u potpunosti odrekla alkohola

Jedna od najlepših žena na svetu otkrila je zbog čega više ne konzumira alkohol ni u minimalnim količinama

1652084273_mfoks.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/meganfox
Oglas

Megan Foks bez svake sumnje jedna od najlepših i najzgodnijih žena. Ali, ona je poznata i po veoma rigidnim pravilima ishrane kojih se pridržava već neko vreme. Ona ne konzumira prerađene namirnice, kao ni one bogate ugljenim hidratima, a kako i sama tvrdi, ne odstupa od strogih pravila. Na njenom svakodnevnom meniju sve je organsko.

NJen jelovnik kopiraju mnoge pripadnice lepšeg pola, a Megan je potpuno izbacila i alkohol. Razlog za ovu radikalnu odluku datira još od pre 13 godina, kada je na crvenom tepihu dodele nagrada "Zlatni globus" 2009. godine ispričala mnoge stvari koje nije trebalo.

Ona je otkrila da ne zna koliko je u tom trenutku popila alkohola i da se ni ne seća o čemu je sve pričala, ali i da je takvo ponašanje jednostavno bilo u tom trenutku i na tom mestu nedopustivo i neprimereno. Mnogi su mislili da je to samo trenutna odluka, ali glumica je ostala dosledna odluci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Uvek sam potpuno trezna. Ne pijem čak ni čašu vina. Nikada ne pušim i ne pijem kafu. Super sam stroga u ishrani i nikada ne odstupam!" - rekla je Megan i dodala da čašu alkohola nije uzela više od deceniju, prenosi "Mondo".

Shvatila je šta alkohol čini nama.

"Kada sam bila u Kostariki, čula sam da je neko svrhu alkohola opisao sa: koristite alkohol da izvučete suštinu biljke. Pomislila sam: 'tačno se tako osećam zbog alkohola. On izvlači moju suštinu'. Zato ga više ne konzumiram", objasnila je Megan.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas