Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКО ГА НИЈЕ ОБИШАО НА САМРТИ , А ОД МНОГИХ ЈЕ НАПРАВИО ЗВЕЗДЕ: Минимакс прво доживео НАЈВЕЋУ БОЛ, па умро на ЈЕЗИВ НАЧИН

Од велике популарности и славе до огромног бола и усамљености линија је танка, а то је одлично знао легендарни Минимакс.

1705748849_270679_miroslavilicminimaks_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Чувени Милован Илић Минимакс, водитељ по професији, а књижевник у души, био је родоначелник посебног телевизиијског формата - свтворио је емисију у којој је са годима био "на ти", а од певача и глумаца направио је велике звезде. Његов смисао за хумор обезбедио му је први хонорар, али и прокрчио пут до успеха.

Поред велике славе и утицаја трудио се да живи потпуно нормално и једноставно. Знао је да каже да би свој живот могао да испричи и за 7 сати, али и за 7 минута, јер је био испуњено многим занимљвим стварила, али не великим.

- Људи често мисле да познате личности живе другачије од осталих. Тако се изненаде кад ме недељом виде на пијаци како исто као и они вучем џак кромпира. Али, то је сасвим нормално и чини ми се да је добро што ја за све ове године нисам поверовао да сам нешто посебно. Сећам се да сам још у гимназији написао да бих највише волео да постанем нормалан и поштен човек, јер је таквих најмање - сматрао је.

Рођен је 1938. у Липници, код Крагујевца. Основну и средњу школу завршио је у Крагујевцу.

Рођен сам 5. новембра, у знаку Шкорпије, што ми је посебно драго. Јер, да могу да бирам хороскопски знак, опет бих изабрао Шкорпију, која је доста незгодна, а чујем да има – испричао је Минимакс у једном интервјуу.

Иако је осетио љубав праве породице, његови родитељи су се, ипак, развели, а мајка се убрзо и преудала.

- Свом оцу Драгољубу био сам једино дете, а моја мајка се касније поново удала и у том браку родила ћерку, а једну девојчицу усвојила. Због тога сматрам да имам две најрођеније сестре, између осталог и зато што сам одрастао са њима - говорио је поносно.

Однос са познатима

По први пут је представио јавности бројне народне певачице и певаче, а најпознатије од њих су Лепа Брена и Светлана Цеца Ражнатовић.

Управо је Минимакс Брени дао надимак по којем је данас позната широм света. Наиме, као млада певачица она је врло брзо започела самосталну каријеру и добила је сталан посао у хотелу Парк, у Новом Саду. Уследио је и њен први албум у издању ПГП РТС-а на којем је сарађивала са чувеним композитором Милутином Поповићем Захаром.

Дружио са многим естрадним колегама, али му нико од њих није крочио у кућу. Када му је здравље било највише нарушено, велику помоћ имао је од Кемала Монтена и Арсена Дедића, који су потегли све своје везе како би био што пре смештен у болници у Падови.

- Не сећам се да је неки певач или било ко са естраде икада ушао у моју кућу, јер посао је једно,а приватност друго - истицао је Минимакс.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas