· · Коментари: 0

"Нисам била толико зрела": Мирка Васиљевић искрено о мајчинству и трудноћи у раним двадесетим - "О томе сам могла да причам само са мамом и теткама" (ФОТО)

Лепа глумица отворила душу

1667920644_big_02122017_0036.jpg
Фото: АТА имагес

Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић поносни су родитељи четворо деце, а у октобру су прославили први рођендан најмлађе ћерке Анике.

Мирка се први пут као мајка остварила у раним двадесетим, али признаје да тада није била довољно зрела за улогу мајке:

Њих троје сам родила на почетку двадесетих, када нисам имала толико ни емотивне, ни животне зрелости. Сви моји пријатељи су у то време размишљали шта ће студирати, где ће изаћи, причали су о томе у кога су се заљубили, а ја сам се бавила потпуно другачијим темама. О томе шта ми се дешава могла сам да разговарам само са мамом и тетком. Тада сам размишљала у стилу “здрави су, сити су, суви су, супер”, а сада, са 32, неупоредиво више знам, доста сам прошла, људи око мене су толико тога осетили и схватили, открила је за "Србију Данас".

Прочитајте још: Зорана Павић проговорила о болним тренуцима: "То ми је туга за читав живот"

Андреј, Адријана и Михајло су већ велики, много ствари умеју сами, а има и активности које више не желе да раде са мамом, јер им је то без везе. Због свега тога Аника је дошла као трешњица или јагодица на торти. Такође, тек сада схватају шта значи имати млађу сестру, јер кад је Андреј имао три године, крај себе је већ имао Андријану и Михајла. Он није био ни свестан шта значи бити старији брат - додала је.

Прочитајте још: "Не дирам никога прва": Гога Секулић одговорила Илди Шаулић и открила да су у СВАЂИ

Фото: Никола Фифић

Када се пре годину дана породила са Аником, њени старији наследници били су усхићени:

Они нису имали много додира са бебама јер се у кругу наших пријатеља тек сада рађају деца. Нису имали ни представу колико је то биће мало, крхко, нежно и у којој мери је зависно од вас. Била сам сама са њима када је кренуо порођај. Одмах им је било јасно шта се дешава јер ми је пукао водењак. Рекла сам им – нема панике, причали смо да ово може да се деси, хајде да пробамо да се организујемо. Заиста се нису спетљали, већ су све урадили као што сам им рекла. Кад је Аника стигла, били су усхићени. Она више није беба, па је и интеракција већа, а највише се озари кад се они после тренинга или школе врате кући. Тај осмех, та срећа и сјај у очима кад их погледа, то нема цену. Они то, наравно, осећају. Сада им је мало напорнија, па и досаднија, јер је у истраживачкој фази, а открила је и шта све може својим рукама и ногама. Ипак, све троје кажу да без ње не би могли да замисле живот и да би било баш без везе да је нису добили - рекла је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.