Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"НИСАМ ЛАКА ЗА ЖИВОТ": Слобода Мићаловић ОТКРИЛА каквог је темперамента приватно, многи ће се ИЗНЕНАДИТИ

Слобода Мићаловић важи за једну од омиљених глумица у Србији, не без разлога.

1637766443_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/К1 Телевизија
Oglas

За глумицу Слободу Мићаловић већина људи сматра да је умиљата и женствена, а да ли уме да се наљути и како то изгледа, откила је у недавном интервјуу.

Како изгледа када је Слобода љута

"Војин уопште нема тај проблем, за разлику од мене, да га обожавају, и ја бих јако волела да имам ту црту као он. Можеш да ме волиш због мојих улога, можеш да ме поштујеш због мојих улога, а приватно с обзиром да се не знамо, не очекујем ништа од тебе, а ја ту могу да окренем мало и очекујем да имам добар однос а приори с неким, ко ме не познаје. Он има неки карактер доста реалнији, рационалнији, стабилнији од мене. Ја сам, како бих рекла, темпераментнија, отворенија у односима, "ајде одмах да видимо да ли се разумемо или да се одмах разилазимо", не дајем некако човеку трећу, четврту шансу, да можда није спреман да се отвори, да можда неће."

Прочитајте још: Слобода Мићаловић отпутовала на ЧАРОБНО МЕСТО - Фанови мисле да знају где су настале фотографије! (ФОТО)

На коментар водитеља "ниси баш лака за живот", Слобода Мићаловић се, на изненађење многих, потпуно сложила:

"То је онај моменат што људе превари, да мисле да сам ја лагана, али ја мислим да ни један глумац и глумица нису лагани за живот."

"Има грубости код мене. Стварно мислим да у улогама нашим не можеш ти да одиграш толико, мислим супер је, одиграмо ми понекада комплетно различите улоге, али оно што је примарно је како те публика доживљава, то је негде основна боја твог карактера. Ја јесам осећајна, јесам саосећајна, праведна, пожртвована. Ко год ме зна, то је међу првим стварима што ће вам рећи."

Међутим, постоји и друга страна славне глумице:

"Али исто тако постоји једна ствар где некако не трпим баш неправду, по мојим критеријумима неправду и онда умем да будем груба, и те како, уу да, зачудили бисте се како умем да будем груба."

"Обично кад се ја изнервирам, а то се дешава на сету на пример и када викнем, али то није једном да викнем, мене ухвати тако талас и онда ја вичем, вичем, објашњавам зашто нешто није како треба и како се неко понаша, углавном су то техничке ствари у питању. Прекопута се људи смеју, не схватају ме озбиљно, а ја сам у том тренутку стварно јако озбиљна, јако љута, груба. Они су збуњени мојом реакцијом и онда иде налет смеха."

А да ли Слобода Мићаловић уме да опсује?

"Да. Не пуно, али да, псујем. Не најгоре, али да. Па како, како другачије."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas