Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ МОГАО ДА ИЗДРЖИМ": Ненад Јездић ПРЕКИНУО ПРЕДСТАВУ због жене која је телефонирала (ВИДЕО)

ГЛУМАЦ Ненад Јездић синоћ је прекинуо извођење представе "Књига о Милутину" због жене која је телефонирала у публици.

1710511767_462034_nenad-jezdic_f.jpg
Фото: Новости
Oglas

Популарни глумац Ненад Јездић је познат по извођењу представе "Књига о Милутину".  За ову представу се увек тражи неколико карата више. Међутим, у публици је случај да представа није увек у фокусу. 

На Инстаграм профилу се појавио снимак на ком се види како Ненад Јездић на тренутак прекида представу и то због жене која је током представе ноншалантно телефонирала, те је на тај начин деконцентрисала њега на сцени, као и љубитеље представе. 

Ипак, уочена госпођа није била једина која је користила телефон, па је и позориште реаговало на свом налогу: 

- Синоћ је неколико људи у публици користило своје мобилне телефоне за фотографисање, дописивање, па чак и полусатни разговор!

На крају представе глумац Ненад Јездић се обратио публици речима:

- Кад се трудиш да игром демантујеш писца који је рекао да је Господ хтео овакву судбину би доделио народу неком читљивијем, писменијем, народу неком мање заборавном него што смо ми Срби. Пазите колики је наш заборав, кад ми дођемо у позориште и телефонирамо пола сата. Без престанка телефонирамо. И ви ми госпођо опростите што сам вас опоменуо, али немам живце као коњ, нисам могао да издржим. Пола сата сте били на телефону и ја сам вас видео. И видим вас, и сада вас видим, праштајте људи, молим вас опростите ми - рекао је Ненад Јездић током обраћања публици.

У даљем тексту је детаљно описано  како публика треба да се понаша: 

"Искључите телефоне у позоришту!

Време које сте одвојили за представу није време за телефонирање. Ометате глумце који играју представу, као и публику која поштује позоришни чин. У позоришту је дозвољено да будете ОФЛАЈН (користите то право).

И помислите - шта поручујете саговорнику којем сте се јавили на телефон током представе?!", наводи се на крају саопштења које су судећи по реакцијама, многи корисници друштвених мрежа подржали.

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas