· · Коментари: 0
певачица

"Нисам могла да се одбраним од мушкараца, бирала сам": ЛЕПА ЛУКИЋ искрено о младалачком животу

Певачица Лепа Лукић одувек је била омиљена међу публиком свих генерација, али не само због својих песама већ и због невероватног смисла за хумор.

1643619459_3518f9d71f048093e1ae69764409219e26322d2f.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / ТВ Прва, емисија "Јутро"

Много млађе колегинице могу јој позавидети на енергији и шарму којим плени, а за портал Гранд Онлине открила је у чему је заправо тајна.

- Нисам се трудила да одржим младалачки дух, не постоји рецепт за то. Ја баш не спавам много, зујим, идем и сад чак тражим друштво, нећу да самујем, једноставно не трпим самоћу. Волим када сам у друштву. Идем да се дружим са младима, шта да радим ја код куће у четири зида, немам ни децу ни унучиће да се савијам око њих, имам само мачку у кући- истакла је певачица

У њеној жељИ да траје и шири позитивне вибрације свакако успева, те не чуди што је радо виђена у емисијама и међу млађом популацијом колега који јој изузетно пријају.

Прочитајте још: Важила је за ПРИРОДНУ лепотицу и једну од најлепших звезда "Гранда": Родила је близнакиње, а данас изгледа ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ (ФОТО)

- Хоћу да трајем, хоћу једноставно изазове. Ја не идем да радим оно што раде старлете тамо, мене узимају због гледаности. Узимају ме као име, па што да не идем када ме свуда зову- рекла је Лепа.

Подсетимо, Лепа Лукић је пре само две недеље напунила 82. године, а на ведром духу који и данас поседује завиде јој многи. Не крије да је таква била и као девојчурак, те не чуди што је била миљеница јачег пола.

- Нормално је да су ми се удварали када сам била млада, па нису ме сигурно заобилазили. Ја нисам могла да се одбраним од мушкараца! На свакакве начине су ми прилазили, па као и данас овим младим девојкама, а ја сам само бирала овог хоћу, а овог нећу- открила нам је недавно.

Шта нам је још Лепа открила погледајте у видеу испод.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.