Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам плакао, али су ми ноћи биле тешке": Ацо Пејовић проговорио о животу у оронулом дому

Ацо Пејовић је са 14 година уписао музичку школу и тај период за њега уопште није био лак

1697463056_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ацо Пејовић данас је један од најцењенијих домаћих певача. Може се похвалити завидном и успешном каријером, али и животом на високој за који је заслужан његов дугогодишњи рад, али његови почеци нису били ни мало лаки.

Пејовићеви родитељи су још у раној младости открили његов таленат и музикалност те су одлучили да га упишу у музичку школу. Међутим, како нису имали новца да сину обезбеде луксузан живот током школовања, Ацо је живео у дому за ученике, с обзиром на то да школа није постојала у његовом граду.

- Имао сам 14 година и то је за мене негде био мучан период. Био сам у ђачком дому који је био оронуо, хладан, са собама где је било по шест-седам људи и заједничка купатила. Али Боже мој, све због музике - присетио се Пејовић тог периода али и осећања која су га обузимала након одласка из породичног дома.

- Нисам плакао, али су ми ноћи биле тешке. У граду си где никога не знаш, али апсолутно никога. Стресно је било јер сам био клинац. Треба да се снађеш, да изгураш ту причу због које си дошао - рекао је Пејовић за Гранд.

Како истиче, срећу и радост будили су викенди које је проводио уз родитеље, али који нису били тако чести.

- Можда сам једном месечно успевао да одем кући. Радовао сам се маминој кухињи, нисам могао да носим храну у дом јер није било места где да је држим. Баш је било као у војсци. Сећам се да је мајка након што ме је посетила тамо једном приликом, отишла кући у сузама. Онда се после десет дана отац појавио и рекао: “Морам да ти променим дом. Мајци се не свиђа у каквим условима живиш“- испричао је Ацо Пејовић у емисији “Из профила“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas