Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам планирала да се вратим Бену": Џенифер Лопез открила како се после много година помирила са бившом љубави

Џенифер Лопез и Бен Афлек су били верени 2004. године, а поново су се спојили 2021. и венчали 2022. године

1708156666_Foto-Profimedia-Dzenifer-Lopez-i-Ben-Aflek.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током гостовања у аустралијском "Кyле анд Јацкие О Радио Схоwу", ова 54-годишња певачица рекла је да је морала да "спозна себе" након што се славни пар разишао почетком 2000-их.

- Заљубила сам се у љубав свог живота раније у животу, али из ко зна којих разлога, осетили смо потребу да растемо и радимо остале ствари - објаснила је.

- Разишли смо се, добили децу с другим људима и били у другим везама. Нисам планирала да се вратим њему - препричала је Џеј Ло.

Подсетимо, Лопез и Афлек започели су везу 2002, а верили су се касније те године. Међутим, пар се разишао 2004, након што су годину пре одложили венчање.

Славна Џеј Ло се прво удала за певача Марка Ентонија 2004, а заједно с њим има близанце Макса и Ему, а развели су се 2014. године. Афлек је пак био у браку с Џенифер Гарнер од 2008. до 2018, а имају две ћерке - Вајолет и Серафину.

Након година раздвојености, Лопез и Афлек коначно су се поново спојили 2021. и венчали 2022. године.

- Мислила сам да сам добро и да волим свој живот, али сматрам да ми се тада заиста отворио свемир и потврдио да сам спремна за оно што заиста желим - објаснила је.

- Нисам могла да верујем, а мислим да није ни он - рекла је и објаснила да "то није нешто што су планирали".

- Стварно смо наставили са својим животима, али када смо се поново повезали, знали смо да је то то - објаснила је.

Лопез је такође отворила причу о томе како ју је чињеница да је постала мама учинила бољом особом.

- Откако су ми се деца родила, на истинском сам путовању - рекла је и додала да покушава да буде боља и схвати себе, те да буде најбоља особа која може како би могла да буде "сјајна мама и изврстан пример за њих".

(Јутарњи.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas