Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисмо купили све за дете, имамо ствари од његове сестре": Ево како Хана Хуљић и Петар Грашо дочекују бебу

Новопечени младенци Петар Грашо и Хана Хуљић дочекују долазак принове у ведрој атмосфери

1655046305_00Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/narodni
Oglas

Хана је у недавном интерјуу открила како проводи трудничке дане, а у разговор се "убацио" и будући тата који није могао да сакрије узбуђење:

- Осећам се и као свака друга трудница на свету, све је у реду - почела је разговор Хана, па наставила о томе колико се брине о свом здрављу.

Прочитајте још: Сузана Манчић показала ВИКЕНДИЦУ: Наследила ју је од родитеља, а двориште је претворила у рај (ФОТО)

- Тата је велики хипохондар. Он брине за себе и све нас. Баш је велики хипохондар, тако да бринем се онолико колико треба, сад мало више јер морам - истакла је за РТЛ, након чега се Грашо убрзо надовезао, али опет не желећи много да детаљише о принови.

- Не бих пуно о детету осим да сам наравно срећан и да је то свакако тренутак који ће обележити мој живот - нагласио је певач.

До порођаја је остало око месец и по дана, преносе медији, а они још нису купили све неопходно за бебу.

Прочитајте још: Водитељка Николина Пишек објавила фотографију са ћерком пуну емоција: "Поносна до неба. Био би и тата, знам" (ФОТО)

- Нисмо још купили све што је потребно за дете, имамо још времена. Имамо ствари од његове сестре, не треба ни претрпавати - закључила је Хана.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas