Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА ТРАГЕДИЈУ: Свет је застао у неверици, након изненадне смрти познатог плесача и Ди-џеја, који је увек имао осмех на лицу (ФОТО)

Стивен Бос деловао је као да има све: срећну породицу, каријеру и оптимизам

1671093590_profimedia-0410986701-Sir-Twich-a-lot-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Изгледало је да са само 40 година, завидном каријером и наизглед срећним породичним животом, Стивен има све.
Увек препознатљив по осмеху који није скидао с лица, пре само пар дана он је прославио 9 година брака са Алисон Холкер, са којом дели довје деце, као и ћерку из њене претходне везе. Пар је увек у својим објавама на друштвеним мрежама деловао весело и идилично, а постали су познати по видеима у којима плешу заједно.

Нико није ни слутио да ће се трагедија десити, а посебно да ће неко попут Стивена дићи руку на себе, јер се по извештајима сумња да је у питању самоубиство. 
Наиме како се наводи у медијима, његова супруга Алисон позвала је полицију у Лос Анђелесу, након што је Стивен изашао из њихове породичне куће, без аута, и упутио се у непознатом правцу. Како је објаснила, није му било својствено да оде без кола. Очевици у хотелу у ком је Стивен одсео, чули су пуцњеве и позвали полицију.

Прочитајте још: У ДОБРУ И У ЗЛУ: Ово су најдуговечнији бракови на естради, љубави које одолевају печату времена! (ФОТО)

Мотиви за овако нешто нису познати,  Стивен није оставио никакву поруку како наводи ''Тхе Сун'', али је у хотел понео само један пртљаг са собом. Хотел у коме се несрећа догодила је удаљен само 14 минута хода од његовог дома. 
Стивен, познатиљи под надимком ''СирТwицх А лот'' постао је веома популаран учешћем у емисији ''Еллен Дегенерис Схоw'' где је наступао као Ди џеј, а често је и показивао веома занимљиве плесне кореографије.
Након што је сазнала за тужне вести, Елен Деџенерис је уз заједничку слику на свом Инстаграм налогу написала:

- Срце ми је сломљено. тWитцх је био чиста љубав и светлост. Он је био моја породица, и ја сам га волела читавим срцем. Недостајаће ми. Молим вас пошаљите љубав и подршку Алисон и њиховој прелепој деци- Весли, Мадоx и Заиа.

Многе личности из Холивуда, које су га познавала и са којима је сарађивао упутиле су речи којом изражавају тугу и неверицу.
У својој последњој објави на Инстаграму, види се како плеше са супругом, у соби декорисаној за Божић, и ништа не слути на то да у овој срећној породици постоје одређени пороблеми.

Прочитајте још: МЕКАНИ ПРИСТУП ЖИВОТУ: Шта је то, и како нам помаже када се суочимо са стресом?

Алисон Холкер (34) је у својом званичном саопштењу написала следеће:

- Са тешким срцем морам да поделим да нас је мој муж Стивен напустио. Стивен је осветлио сваку собу у коју би ушао. Он је вредновао породицу, пријатеље и друштво изнад свега, и водио се љубављу и светлошћу, то је било све за њега. Он је био срж наше породице, најбољи муж и отац, и инспирација својим фановима. Сигурна сам да неће проћи дан да нећемо славити успомену на њега.
Молимо вас за приватност у овом тешком тренутку за мене, и посебно за наше троје деце. Стивене, волимо те, недостајеш нам, и увек ћу сачувати последњи плес за тебе, написала је она.

Шта је довело до овог трагичног догађаја, остаје да се утврди.  

 

СОС Телефон за превенцију самоубиства 

Национална СОС линија за превенцију самоубиста доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести ''Др Лаза Лазаервић''. На располагању вам ј етим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружају подршку и пмоћ, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства. Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број:

0800/309-309, опција 1.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas