Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСУ ЛОШИ ЉУДИ, ПОМАЛО ЧУДНИ" Комшије о Јованиној породици

Јована Јеремић тренутно води Јутарњи програм на телевизији Пинк и у срећној је љубави са бизнисменом Драганом Станковићем. Ипак, Јована никада није заборавила одакле је потекла, иако је за Љиг везују различите емоције.

1716631086_94828_jovana_orig.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

 Кад је завршила матуру овде у Љигу, није хтела да се слика са својом генерацијом за матурски пано. Јако се замерила са свим професорима јер је нису прогласили за ђака генерације. Она се фотографисала посебно и урамила ту своју матурску слику са именом и презименом, где је писало "ђак генерације", а онда ју је, да би што више суграђана то видело, ставила у један стаклени излог адвокатске канцеларије у центру града. Обрадовић се тај адвокат презива, а звали су га Муја, по оцу - испричала је једна од госпођа за београдске медије.

Како су они навели, водитељка има старијег брата и сестру, о којима је ретко говорила јавно.

- Јована није јединица, има старијег брата и сестру, која се није удавала, има неких четрдесетак година. Она има стан у Београду, завршила је економију. Јована је лепша од ње, прави је ђаво. Јованин брат Пеђа је отишао одавде пре десетак година и није се вратио у Љиг, јер су се родитељи смртно посвађали с њим. Неки породични проблеми. Мија јој се зове отац, њени су били угоститељи. Држали су ту ресторан "Два брата" на Ибарској магистрали, али је он затворен пре пет година, кад су отишли у пензију. Нису лоши људи, радни су, мало чудни. Зову их "буве" овде по Љигу - открила је комшиница Слободанка.

Један радник на оближњем градилишту открио је да сви у крају воле Јовану.

- Њој дете стално чува мајка. Она је довезе и остави ту по недељу дана, оде за Београд. Иначе, лујка је Јована права, али је наша, па је волимо. Мене само нервира то што је она водила "Парове" са дипломом правног факултета, мени је то испод сваког нивоа. Али то је њен избор, она се трудила да дође у жижу јавности по сваку цену, видимо то сад свакодневно - кроз смех је испричао младић.

Ресторан који је некада био у власништву Јеремића, сада је прилично оронуо и запуштен, а породични дом налази се иза локала. Кућа се налази на самом уласку у Љиг, тик уз Ибарску магистралу.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas