Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА ТУГУЈЕ

Њих је вест о смрти Тозовца СРУШИЛА: "Никада нећу заборавити шта ми је рекао на почетку моје каријере"

Легенда наше музике, Предраг Живковић Тозовац, преминуо је данас у 85. години.

1617706303_82742_predragzivkovictozovac07_f.jpg
Фото: архива Новости
Oglas

Иако су многи мислили да ће се изборити са овим опаким вирусом, његово срце није издржало.

Поводом трагичног губитка за свет музике огласиле су се бројни пријатељи и колеге певачке легенде, а међу њима су и Драгана Мирковић и Лепа Брена.

Његова колегиница Драгана Мирковић изјавила је да никада неће заборавити шта јој је Тозовац рекао на почетку каријере.

Све о великој љубави Тозовца и Миме прочитајте кликом ОВДЕ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

- Баш ми је жао. Највише памтим моје прво појављивање на телевизији у легендарној емисији "Фолк Парада", где су водитељи били Тозовац, Цуне Гојковић и прелепа глумица Злата Петковић. Како су ме дивно најавили као чудо од детета, а Тозовац је рекао "пева дете па растура" . То никада нећу заборавити - рекла је Драгана Мирковић. Лепа Брена истакла је да ће Тозовца памтити као изузетног човека.

- Отишао је доајен наше народне музике. Неизмерно сам тужна због његовог одласка. Оставио је најлепше народне песме које ће нас подсећати на њега. Доста смо сарађивали на "Гранду" и памтићемо га као изузетног професионалца, духовитог и шарматног човека. Тозовац је био велики господин и уметниик - рекла је, за Нову.рс, Лепа Брена.

Певачица Ана Бекута се огласила након сазнања да је преминуо Тозовац, а њена емотивна порука ће многима навести сузе на очи.

- Све је пунија небеска кафана, а наше ће кафане, само зато што је Предраг Тозовац управо отишао, празне остати заувек. Не желим да патетишем и наглашавам какав је човек био, такве речи на крају добијају сви. Отишао је Тозовац и данас није изашло сунце. Нека ти је вечна слава, а наше ће сунце заувек бити барем степен хладније, а овај окрутни свет хиљаду степени празнији - рекла је Ана.

Подсетимо, Славни певач преминуо је на данас Војномедицинској академији у Београду, а претходно се од коронавируса лечио у КБЦ "Драгиша Мишовић". Тозовац је прошле недеље дао изјаву за медије, у којој је навео да се нада да ће ускоро изаћи из болнице и лечење наставити код куће.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas