Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

LJubavna priča Tozovca i Mime: Sreli su se slučajno, bila je njegova prava i ljubav na prvi pogled

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini, od posledica virusa korone.

1617697295_gsf.png
Foto: Printscreen / Instagram / astrolog_biljanaaa
Oglas

Predrag Živković Tozovac poslednjih nedelja lečio se od korona virusa, a vest da je preminuo za "Blic" je potvrdio njegov kum.

Pročitajtej još: Preminuo Predrag Živković Tozovac: Pevač izgubio bitku sa korona virusom

Legendarni pevač je nedavno u svom domu napravio intimnu proslavu i venčao se s voljenom Mimom.

NJihova ljubav počela je pre oko četiri decenije, i to na prvi pogled. Kruže priče da je ljubio brojne lepotice, ali Mima je ona, kako voli da istakne, koja je zauvek osvojila njegovo srce. Tozovac je na ludi kamen stao u 84. godini, a Mima je od njega mlađa dve decenije.

Pročitajte još: Vlasnik impozantne biografije: Predrag Živković Totovac nadimak je dobio po ocu, a sa samo 10 godina je svirao po svadbama

- Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. NJoj sam napisao pesmu "Mima", koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. LJubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. LJubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: "Živim život punim plućima i u ovim godinama", iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom - ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući naglas u snu: „Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim?” Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - pričao je tada legendarni pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas