Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њихов долазак се чекао: Због чега Тејлор Свифт, Ријана, Лејди Гага... нису присуствовале МЕТ ГАЛИ?

Мет Гала 2024 одржана је синоћ у Њујорку у Метрополитен музеју. Окупила је бројне познате личности, али приметан је и недостатак неких прилично великих имена.

1715074078_profimedia-0688135577.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезде су се потрудиле да на најбољи начин одговоре на тему вечери која је гласила - "Башта времена", а заснована је на теми изложбе „Успавана лепотице: Поновно буђење моде“.

Водитељи вечери су били Зендаја, Џенифер Лопез, Бед Бани и Крис Хемсворт, као и Ана Винтур која је и организаторка целог догађаја. Очи света су синоћ биле упрте у њих, али се многи питају где су личности које иначе не заобилазе чувене степенице Метрополитен музеја.

Ријана је увек била радо виђен гост, а испоставило се да је и ове године планирала да присуствује, али је извор рекао за Пипл да није на крају присуствовала јер је прехлађена.

Тејлор Свифт није присуствовала Мет Гали од 2016. године, али су фанови ове године очекивали њен долазак с обзиром на њену популарност и везу са Тревисом Келсијем. Ана Винтур је чак и сама рекла да се нада да ће Тејор доћи и уживати у изложби. Међутим, прича се да се она фокусира на европски део турнеје Ерас, што је највероватније разлог њеног одбијања позивнице.

Иако је позвана Ким Кардашијан, као и њена мама Крис Џенер и полусестре Кајли и Кендал Џенер, чини се да су Кортни и Клои Кардашијан ове године биле изостављене. Последњи пут су присуствовале 2022. године, а нејасно је због чега нису након тога.

Лејди Гага је увек имала занимљиве хаљине, али је ове године решила да се не појави. С обзиром да се посветила глуми, можда је то разлог њеног одсуства.

Блејк Лајвли ц́е увек бити главна тема Мет Гала фестивала након што је одушевила хаљином 2022. године. Ипак годину дана након тога је постала мама по четврти пут, па је имала преча посла, а сада је није познато због чега догађај није увеличала својим присутвом.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas