Oglas
· · Komentari: 0

NJihov dolazak se čekao: Zbog čega Tejlor Svift, Rijana, Lejdi Gaga... nisu prisustvovale MET GALI?

Met Gala 2024 održana je sinoć u NJujorku u Metropoliten muzeju. Okupila je brojne poznate ličnosti, ali primetan je i nedostatak nekih prilično velikih imena.

1715074078_profimedia-0688135577.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezde su se potrudile da na najbolji način odgovore na temu večeri koja je glasila - "Bašta vremena", a zasnovana je na temi izložbe „Uspavana lepotice: Ponovno buđenje mode“.

Voditelji večeri su bili Zendaja, Dženifer Lopez, Bed Bani i Kris Hemsvort, kao i Ana Vintur koja je i organizatorka celog događaja. Oči sveta su sinoć bile uprte u njih, ali se mnogi pitaju gde su ličnosti koje inače ne zaobilaze čuvene stepenice Metropoliten muzeja.

Rijana je uvek bila rado viđen gost, a ispostavilo se da je i ove godine planirala da prisustvuje, ali je izvor rekao za Pipl da nije na kraju prisustvovala jer je prehlađena.

Tejlor Svift nije prisustvovala Met Gali od 2016. godine, ali su fanovi ove godine očekivali njen dolazak s obzirom na njenu popularnost i vezu sa Trevisom Kelsijem. Ana Vintur je čak i sama rekla da se nada da će Tejor doći i uživati u izložbi. Međutim, priča se da se ona fokusira na evropski deo turneje Eras, što je najverovatnije razlog njenog odbijanja pozivnice.

Iako je pozvana Kim Kardašijan, kao i njena mama Kris Džener i polusestre Kajli i Kendal Džener, čini se da su Kortni i Kloi Kardašijan ove godine bile izostavljene. Poslednji put su prisustvovale 2022. godine, a nejasno je zbog čega nisu nakon toga.

Lejdi Gaga je uvek imala zanimljive haljine, ali je ove godine rešila da se ne pojavi. S obzirom da se posvetila glumi, možda je to razlog njenog odsustva.

Blejk Lajvli će uvek biti glavna tema Met Gala festivala nakon što je oduševila haljinom 2022. godine. Ipak godinu dana nakon toga je postala mama po četvrti put, pa je imala preča posla, a sada je nije poznato zbog čega događaj nije uveličala svojim prisutvom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas