Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њихова љубавна прича траје 23 године и једни су од најуспешнијих музичара на свету: Опростила му је превару и остала са њим до данас

Иако изгледају као стабилан брачни пар, није увек било све тако лепо

1680438528_profimedia-0597529052.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бијонсе је једна од најуспешнијих певачица свих времена, а бројне награде то и доказују. Добила је титулу извођача са највише званичних сертификата, има  највише номинација у историји Греми награда, а 2014. године је постала најплаћенији афроамерички музичар икада, док ју је амерички магазин "Тајм" уврстио у листу "100 најутицајнијих људи на свету".

Поред тога што вредно ради на каријери она је максимално посвећена мајка и супруга. Удата је за америчког репера Џеја Зија, а пар сада прославља 15. годишњицу брака. С обзиром на то да су се упознали 2000. године, када је Бијонсе имала 18 година и била 12 година млађа од Џеј Зија, ништа није наговештавало на брак који траје скоро две деценије.

Ипак, њихов брак је имао бројне изазове, од Џеј Зијеве невере до породичних несрец́а и њихове борбе да имају децу. Упркос успонима и падовима, Бијонсе и њен муж сада изгледају јачи него икад.

У интервјуу 2009. рекла је:

- Имала сам 18 година када смо се први пут срели, 19 када смо први пут почели да излазимо. Заиста не верујем да ц́еш са 20 волети исто као што волиш са 30. Тако да је то било моје правило – пре 25. године никада се не бих удала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Певачица,која је у фебруару ушла у историју када је постала највец́а добитница Гремија након што је освојила 32. награду, додала је јеб тада:

- Прво смо били пријатељи. Пре него што смо отишли ​​на било који састанак, били смо на телефону годину и по дана. Та основа је тако важна у вези - искрена је била певачица тада, преноси Миррор.

Пар се ипак заљубио и није прошло много времена пре него што су музички сарађивали. Њихов први заједнички пројекат била је песма репера из 2002. Венчали су се у тајности 2008. године, а тек неколико година касније објављене су њихове прве фотографије са гламурозне церемоније одржане на Менхетну.

Бијонсе и Џеј Зи остварили су се и у улози родитеља када је на свет дошла Блу Ајви, 2012. године. Међутим, певачицин пут до мајчинства био је далеко од једноставног. Она је и у свом аутобиографском филму из 2013. "Живот је само сан", говорила о побачају пре него што се њихова ц́ерка родила. И када је требало да буду најсрећнији, појавили су снимци Бијонсине млађе сестре, Соланж (36), како напада Џеј-Зија у лифту после Мет Гале 2014. Снимак је одмах постао виралан, а фанови су веровали да су поступци сестре певачице повезани са гласинама да је Џеј Зи преварио Бијонсе. Када је Бијонсе објавила свој експлозивни албум "Лемонаде" 2016. године, стихови су указивали на то да ју је супруг ипак преварио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Годину дана касније, Џеј Зи се изјаснио у свом албуму, проговорио је о грешкама које је направио у браку и срамоти коју је осец́ао. У интервјуу је рекао:

- Најтеже је видети бол на нечијем лицу коју си изазвао и онда мораш да се носиш са собом. Дакле, знате, вец́ина људи то не жели. Не желите да гледате у себе. И тако одлазиш. Користили смо нашу уметност као терапијску сесију“.

Пар је успео да препроди превару и 2017. године објавили су вест да очекују близанце. Руми и Сир су рођени 13. јуна те године.

На овогодишњој додели Гремија, понела је четири награде за свој последњи албум "Ренаиссанце" и у више наврата рекла колико се захваљује свом супругу и троје деце за све што чине за њу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas