Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нон-стоп сам на инфузијама": Цеца не може да се избори са здравственим проблемима - "Молим те, жено, направи паузу"

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић већ неко време мучи муку са здрављем

1709043187_Foto-Ataimages.rs-Shutterstock-infuzija.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на снимање такмичења "Звезде Гранда" након краће паузе коју је узела због здравствених проблема.

- Нешто сам надрљала задњих 10 дана, два пута вирус, стомачни, па сам одсуствовала од снимања, па сад за викенд плућа, кашаљ, нон-стоп сам на инфузијама. Иначе, имам добар имунитет не знам шта је ово, нека страшна епидемија - рекла је Цеца, па открила шта јој је син Вељко поручио:

- Ја не мирујем, никако да се залечим. То ми је син управо рекао "Молим те, жено, направи паузу".

Певачица је недавно прокоментарисала промене у музичком такмичењу и то што ће Драган Којић Кеба привремено заменити Ану Бекуту.

- Неће то дуго да траје. Сад ћу видети како ради Кеба, не знам не познајем га годинама је човек од искуства што се естраде тиче - рекла је и прокоментарисала његову изјаву да ће његов кандидат да победи: "Који његов кандидат? Саша Поповић... Нека пази да не изгори", рекла је шаљиво.

Кеба о "Звездама Гранда"

Којић је прокоментарисао како је уследио позив од Саше Поповића и како су се договорили да баш он мења Ану Бекуту.

– Од кад постоји ово такмичење, увек са времена на време се одазовем позиву. Рекао је „Можеш ли?“, ја сам рекао „Могу“. Тако да мислим да ће сарадња бити добра и са осталим члановима жирија. Мање – више сви се знамо, али укуси су различити, запажања су различита. Не бих о томе, мислим, ваљда ћу се снаћи – закључио је Кеба.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas