· · Коментари: 0
ШОК

Нова драма Тање Савић: Супруг је узнемирава и прети јој

Певачица преживљава праву агонију

1617798021_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Након што је годину дана водила битку за синове, пресуда је изречена у корист Тање Савић, међутим певачица и даље нема мира када је у питању однос са супругом Душаном, који је наследнике прошле године одвео у Аустралију.

Прочитајте још: Лидија Вукићевић новом фотографијом ЗАПАЛИЛА Инстаграм: Погледајте струк ове жене! (ФОТО)

Певачица се сада спрема за пут у Аустралију, где ће се, након дужег периода, видети са својим синовима Максимом и Ђорђем, а потом се заједно са њима вратити за Смедерево, где ће живети. До тада, Тања време проводи са породицом, а највише са братом који јој помаже, између осталог, и у опремању куће у Смедереву. Тањина комшиница проговорила је о ситуацији у којој се певачица тренутно налази.

- Тања није сама, сви знају да има сестру Биљу која је васпитачица и с којом се малтене свакодневно слика за Инстаграм, али она има и рођеног брата Томицу. Од када се преселила у Радинац много је ближа са фамилијом, с којом јој је Душан годинама бранио да има контакт - почела је причу комшиница и додаје да Душан, како тврди, узнемирава Тању:

Прочитајте још: Ево како изгледа ПРЕЛЕПО ИМАЊЕ и ЛУКСУЗНА ВИКЕНДИЦА где се башкаре Слобода и Војин (ВИДЕО/ФОТО)

- У последње време све чешће проводи време и са братом Немањом, он јој као и остатак фамилије помаже да опреме стан и заврши све оне мушке послове, попут бушења зидова, склапања намештаја и ношења габаритних ствари, а има их доста. Он је тај који је чува, пази на њу и њена је десна рука. Душан је свакодневно узнемирава, прети јој да неће видети синове, и Тања је свесна да је он спреман на све. Узда се у закон и правду, а суд је 12. марта донео одлуку да деца треба да се врате у Србију - испричала је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.