· · Коментари: 0

Нови ХИТ Јоване Јеремић: Ништа је није поколебало да објавом опет ШОКИРА јавнсот (ФОТО)

Да Јована Јеремић јавност никада не оставља равнодушном, показала је и овога пута.

1623496295_jovana-jeremic.JPG
Фото: Инстаграм/Принтсцреен/јована јеремић

Изјаве популарне водитељке Јоване Јеремић препричавају се данима, а сваки њен (не)намерни постуоак, никог не остави равнодушним. Тако је било и овога пута.

Опис уз најновију фотографију на Инстаграму дигао је велику прашину.

Наиме лепа водитељка је из своју фотографију додала и следећи опис:

- Шта се добије када се укрсте боја и шарм Мерилин Монро са формом и интелигенцијом Џеки Кенеди? Јована Јеремић - написала је водитељка испод последње фотографије на Инстаграму.

Неоспорно је да је Јована одлично научила правила маркетинга, па се води оном познатом изреком - Свака реклама је добра реклама, па је ни овога пута нису ни зауставили ни поколебали злурадни коментари испод поста.

Једно је сигурно - о њој се и пише и прича...

Подсетимо, Јована је недавно напустила Хепи телевизију на којој је водила Јутарњи програм, како би се посветила одгајању ћерке Лее, а у којој телевизији ће добити нови анганжман, још није потнато.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.