Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ЕСТРАДНИ СУКОБ: Милица Павловић признала да јој Аца Лукас није више пријатељ! Певач жестоко узвратио

Још један сукоб на домаћој естради

1649917516_milica-1.png
Фото: Yоутубе принтсцреен илустрација/ТВ Пинк
Oglas

Милица Павловић, пре неколико дана представила је нови албум под називом "Посесивна". Приликом конференције за медије, припаднике више силе, занимало је да ли су јој колеге честитале на великом успеху, а млада певачица је тада открила и да није више у добрим односима са Ацом Лукасом са којим је снимила дует "Кидаш ме".

Прочитајте још: Сања Маринковић објавила снимак како ради СВЕЋУ! У 48. години изгледа као ПРАЋКА!

- Сигурна сам да ми Аца Лукас неће ни честитати на албуму. Он је неко са ким ја имам прелепе успомене. И опет кажем, не знам шта доноси дан а шта ноћ, али у овом моменту ми нисмо пријатељи. Песму сам скинула са канала из принципа, лично ја. Има ту свашта нечег около, нисам морала да скинем али сам је скинула - рекла је Милица за Курир, али није желела да открива због чега је дошло до прекида пријатељства, већ је само прокоментарисала да је њихов дует својевољно скинула са јутјуб канала.

Након њене изјаве, огласио се и популарни фолкер, који такође није желео да улази у детаље сукоба са млађом колегиницом:

Прочитајте још: Да ли га препознајете? За њим данас уздишу жене, а власник је најлепших балада (ФОТО/ВИДЕО)

- Имам пуно посла. Не могу да се бавим периферним стварима - било је све што је Лукас овим поводом рекао за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas