Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

НОВИ СКАНДАЛ НА ПОМОЛУ? Хари снимио емисију са Опром! Принц главни покретач, умешана и Меган!

Принц Хари и водитељка Опра Винфри снимаће емисије о менталном здрављу.

1620822714_pjimage-9-.jpg
Фото: Епа
Oglas

Нови пројекат који је принц Хари поркенуо са водитељком Опром Винфри привукао је велику пажњу јавности.

Наиме, реч је о емисији о менталном здрављу, у којој је принц један од креатора и извршних продуцената.

Прочитајте још: Да ли ће Хари и Меган дати име девојчици према овом члану породице?

Емисија ће ускоро бити емитована, али неће бити бесплатна.

Принц Хари је у кратком видеу, који је најава за његов нови пројекат, упозорио на то да већина људи у себи носи неки облик нерешене трауме, губитка или туге.

Наслућује се да ће у првој емитованој емисији причати и о својој трауми изазваној губитком мајке, принцезе Дајане.

Постоји шанса да ће се осврнути и на чињенице које је његова супруга Меган Маркл изнела у шокантном интервјуу са Опром Винфри.

Ова емисија имаће неколико делова, а како страни медији преносе, до сада су урађени интервјуи и са певачицом  Лејди Гагом, глумицом Глен Клоус, као и НБА звездама Демаром Дерозаном и Лангстоном Галовејем.

Опра Винфри је најавила емитовање прве епизоде 21. маја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas