· · Коментари: 1
АФЕРА СИЛОВАЊЕ

Ново ШОКАНТНО сведочење Мериме Исаковић: Ево какву "ОСВЕТУ" спрема Браниславу Лечићу

Након што је Мерима Исаковићдо детаља је описала шта се догодило кобне ноћи у Лечићевом стану, поново се огласила.

1622118404_78011_lecic_f.jpg
Фото П. Митић

Легендарна југословенска глумица Мерима Исаковић рекла је да су јој се након њеног сведочења у прошлом интервјуу јавиле девојке које су јој испричале како им је српски глумац, Бранислав Лечић, наводно прилазио на недостојне начине.

Ново сведочење Мериме Исаковић - стојим иза сваке речи

"Стојим иза сваке речи на оних 18 страница које су објављене у Недељнику 8. априла 2021. године", испричала је легендарна глумица Мерима Исаковић у новом интервјуу за Недељник.

"Све што сам испричала било је у нади да ће се тиме зауставити медијска хајка и психолошко злостављање над једном младом женом, Данијелом Штајнфелд, која је успела да се уздигне из пепела и прозове насилника на одговорност. А и цело друштво јер трагична траума која се десила Данијели Штајнфелд није прича о изолованом чину – једној жртви једног насиља, нити о једном насилнику", рекла је Мерима Исаковић.

Говорећи о девојкама које јој се јављају, а којима је, како оне тврде, Лечић прилазио на недостојне начине, Мерима Исаковић испричала је да су све оне у то време биле студенткиње и да су имале између 20 и 24 године.

Прочитајте и: Нови СКАНДАЛ! И славна глумица оптужује Лечића за СИЛОВАЊЕ: Сиктао је "знаш ли ти ко сам ја, треба да ти је част што те желим"

Меримин договор са девојкама

Мерима каже да су те младе жене успеле да дођу до ње и да јој се повере као неком ко им је, како каже, близак и коме могу да верују. 

Фото: Приватна архива

"Договориле смо се да, уз сагласност сваке девојке понаособ, снимимо сваку исповест и направимо копије у којима је њихов глас, глас сведока, "маскиран" да не може да се препозна. Ја сам сваком сведоку, свакој тој девојци, послала и оргинални и маскирани снимак да га имају", каже Мерима. 

"Те девојке се међусобно не познају, али њихове приче имају много сличности у опису његовог насилног и манипулативног понашања. Вољне су да сведоче пред Тужилаштвом, али само под условом да њихов идентитет остане у тајности. Нагласиле су да га се боје, али и да су запрепашћене токсичним написима у таблоидима, па и шире. Питале су ме да ли могу да некако мени кажу све што су доживеле од Лечића, али да сачувам њихов идентитет", рекла је Мерима у интервјуу за Недељник.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.